[VIDEO] Smetlari tortom za 100. rođendan do suza ganuli omiljenu mušteriju

Jasmina Grgurić Zanze
16. kolovoza 2019.
Novosti
A- A+

Da su male geste, posebno prema našim starima, najvažnija i najljepša stvar koju za njih možemo učiniti, čuli smo i vidjeli već toliko puta. Nažalost, često na to zaboravimo. Koliko su sitni znaci pažnje važni, najbolje svjedoči ovaj video.

Baka Mercy ugasila je svjećice na torti iznenađenja (Snimak zaslona/Youtube)

Britanka Mercy doživjela je stotu. No, to jutro kada se probudila, nije mogla ni slutiti kakvo je rođendansko iznenađenje čeka. Na njezina su vrata pokucali smetlari, kojima je stogodišnjakinja jedna od najdražih mušterija. K njezinim vratima uputili su se s prekrasnom ružičastom tortom, pazeći da se ne ugase svjećice.

Kako izbjeći usamljenost u starijoj dobi? Pomoću ova tri načina!

Radnici Čistoće sve su zabilježili na videu. Toga jutra uputili su se prema njezinoj kući, ne kako bi pokupili smeće, nego svoju prijateljicu iznenadili za 100. rođendan. Pokucali su s tortom u rukama i  u glas pjevali “Sretan rođendan“. Sretnu bakicu, koja im je otvorila oslanjajući se na štap za hodanje i pridržavajući glavu od iznenađenja, ganuli su do suza, kao i brojne korisnike društvenih mreža.

Baka je uspjela ugasiti svjećice, a radnici su joj na duhovit način poželjeli da poživi do 105. godine. Ona je na to samo rekla: “Šuti!” Nagradili su je pljeskom, pitajući prije toga osjeća li se dobro zbog šoka koji su joj priuštili.

Video je dirnuo i brojne internet korisnike koji su rekli da već dugo nisu vidjeli ovako predivnu gestu. Podsjetili su i da je puno usamljenih staraca koji su željni samo malo pažnje i društva, a nažalost premalo onih koji bi im priredili ovakve nezaboravne trenutke.

[VIDEO] Smetlari tortom za 100. rođendan do suza ganuli omiljenu mušteriju
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap