[VIDEO] Predani 84-godišnji suprug šminka svoju ženu koja to više ne može

Jasmina Grgurić Zanze
21. lipnja 2018.
Novosti
A- A+

Svijet je ispunjen poučnim ljudskim pričama iz kojih o međusobnim odnosima možemo naučiti jako puno. Jedna od njih je i ova o umirovljeničkom bračnom paru iz Irske. Mona i Des dokazuju da prava ljubav i te kako postoji.

Snimak zaslona/Youtube

Predani 84-godišnji suprug odlučio je proći tečaj šminkanja kako bi mogao svakodnevno uljepšavati svoju ženu koja, nakon što je izgubila vid, to više ne može sama činiti.

U videu za BBC rekli su kako su u braku 56 godina te i dalje uživaju u životu, unatoč brojnim poteškoćama koje godine nose, prije svega kada je u pitanju zdravlje. Naime, zbog poremećaja s vidom, gospođa Mona više ne može sama nanositi šminku. Njezin muž Des nije dvojio previše pa je uzeo tečaj šminkanja kako bi Mona i dalje izgledala i osjećala se lijepo.

Monino lijevo oko u jako je lošem stanju. Kada pokuša učiniti nešto s desnim okom, na lijevo ne vidi ništa. Dok je suprug šminka, opušta se i uživa u osjećaju dok joj on priča, a ona ne mora ništa govoriti i samo sjedi. Sve je krenulo tako što se bližila rođendanska proslava, zbog koje je Mona odlučila otići na profesionalnu šminku. U ruke se prepustila vizažistici Rosie O’Driscoll. Des joj je ispričao u čemu je problem i uzeo kist iz njezine ruke želeći pokušati  te odmah pokazao da je prirodno nadaren za šminkanje.

Njihova ljubavna priča zainteresirala je i vizažista popularne Kim Kardashian, Maria Dedivanovića.

“Bio je dirnut pričom i rekao svom menadžeru da nas želi na svojoj majstorskoj školi u Londonu. Djelovao je kao da nas zaista želi upoznati i da budemo tamo. Ogroman je napor bio za mene uopće shvatiti koliko je to velika stvar. Šminka, Mario i Kardashiani nisu bili apsolutno ništa u našim životima, sve do sada” – rekli su Des i Mona.

Za svoju suprugu, ovaj 84-godišnjak ima samo lijepe riječi te ističe kako se zapravo ona uopće nije promijenila. Oboje su se složili u jednoj stvari, da manje zapravo znači više. A tu životnu maksimu primjenjuju i u šminkanju.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap