[VIDEO] Pogledajte kako naši umirovljenici reagiraju na popularni mladenački bend ‘High 5’

Marko Matijević
10. ožujka 2018.
Novosti
A- A+

Mladenački trap bend iz Zagreba High5 oduševljava već godinama mlade diljem Hrvatske. Kako je riječ o relativno novom bendu i vrsti muzike, odlučili smo High5 predstaviti našim umirovljenicima. Posjetili smo Dom za starije Maksimir i snimili njihove reakcije koje su nas oduševile.

umirovljenici reagiraju na high5

umirovljenici reagiraju na high5

Na YouTube se često znaju naći popularni video uratci umirovljenika kako reagiraju na nešto. Naša snimateljska ekipa odlučila je napraviti jedan takav video s naslovom ‘Umirovljenici reagiraju na High5’ u domu za starije osobe Maksimir kojima ovom prilikom zahvaljujemo na odličnoj suradnji.

Zenka(80), Vladimir(81), Stjepan(82), Živana(64), Marija(70) i Ružica(70) spremno su stali pred našu kameru i pogledali dva videa koji smo im spremili. Jedan je bio zagrijavanje dvojice članova benda snimljeno za portal srednja.hr, a druga je popularna internet pjesma ‘Nema da nema’.

Naši dragi umirovljenici su pozitivno reagirali na nesvakidašnji video spot i riječi pjesme. Doduše, imali su kritike na sporu melodiju i dikciju koja zna zatajiti tako da dečki imaju još prostora za muzički napredak. Pojava Josipa Broza u spotu ih je pomalo iznenadila.

“Kada bi ovakvi bili mladi, bilo bi to bolje, nego da se zavlače po kafićima, da puše, da se drogiraju, nego da slušaju ovakvu glazbu i da se drogiraju”, poruka je koju su poslali naši umirovljenici svim mladima.

Pogledajte u videu kako je to izgledalo i napišite nam vašu reakciju na High5!

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap