[VIDEO] Pogledajte dirljivi trenutak unuke koja pjeva svojoj dementnoj baki

Jasmina Grgurić
4. studenoga 2018.
Novosti
A- A+

Unuka je odlučila razveseliti svoju baku koja leži u postelji i boluje od demencije. Emotivnom izvedbom pjesme baki je poslala poruku i uspjela od nje izazvati lijepu reakciju. Poruka je to da su čuda uvijek moguća i da nikada ne treba odustajati.

Snimak zaslona/Youtube

Demencija je teška bolest koja ne samo da slama srca bližnjih oboljele osobe, nego nju samu odvaja od njezinih životnih sjećanja. U konačnici, dolazi do zaborava vlastite djece, unuka i svega lijepog što čini život te osobe. U takvim situacijama teško je znati što činiti pa često dolazi do povlačenja i nedostatka komunikacije, jer se ona može činiti besmislenom.

No, da to uopće nije tako i da se nikada ne smijemo prestati truditi oko ljudi do kojih nam je stalo, makar nas oni više ne prepoznaju, ne govore ili otežano prate ono što im pričamo, dokazuje i ova mlada djevojka.

Njezina baka boluje od demencije. Koliko god je teško zamisliti situaciju ove unuke, svojoj baki želi priuštiti lijepi trenutak, ali i poslati joj važnu poruku. Stoga joj je zapjevala poznatu pjesmu Whitney Houston  “I Will Always Love You”.

Na bakinom licu vidi se promjena dok joj unuka emotivno pjeva pjesmu uz obilje nježnosti. Upravo je bakina reakcija ono što će njezina obitelj pamtiti, a uspjela je i nju barem na trenutak izdići iznad teške situacije.

[VIDEO] Pogledajte dirljivi trenutak unuke koja pjeva svojoj dementnoj baki
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap