[VIDEO] Ove “bakice” nasmijale su Internet, a nasmijat će i vas

Jasmina Grgurić
6. rujna 2019.
Novosti
A- A+

Starost je u društvu često percipirana kao sinonim za monotoniju i rutinu u kojoj nedostaje životne inicijative. No, da uopće nije tako najbolje znaju umirovljenici, kao i oni koji vole provoditi vrijeme zabavljajući se u njihovu društvu. Ako netko i sumnja, samo neka pogleda ovaj video i uvjerit će se koliko “bakice” mogu biti zabavne.

Koliko starije gospođe mogu biti zabavne, bilo da se na šalu odluče same ili im je netko “smjesti” najbolje možemo vidjeti u ovom videu koji je na Internetu osvojio na desetke tisuća korisnika društvenih mreža. Nije ni čudo jer “bakicama” smijeha ne nedostaje, bez obzira tko je kriv za šašavu situaciju u kojoj su se našle.

Neke od njih vozile su bicikl unatraške, druge su pronašle lažnu zmiju na volanu, treće se okušale u adrenalinskim sportovima, a četvrte se pak najmlađima pridružile u igri koja baš i nije završila najspretnije… O kojem god da je scenariju riječ, starijim gospođama treba dati čistu peticu za odvažnost i zabavu, jer ona očito s godinama može biti samo opuštenija i bolja.