[VIDEO] Neustrašiva baka zgrabila kobru za rep, vukla je niz ulicu i bacila podalje od djece!

Jasmina Grgurić
4. lipnja 2020.
Novosti
A- A+

Jedna starija gospođa iz Indije postala je pravi hit na internetu, iako joj to sasvim sigurno nije bio cilj. Na ulici su se igrala djeca, a kada je spazila ogromnu kobru u blizini, baka ju je nonšalantno zgrabila za rep i odvukla kao da vuče komad običnog užeta, a ne strašnu otrovnicu.

Da umirovljenici mogu biti neustrašivi heroji, svjedoči i ovaj video. Starija gospođa iz Indije osvojila je društvene mreže nakon što se internetom proširila snimka njezinog hrabrog čina. Baka je, naime, spazila na ulici ogromnu kobru. Kako su se u blizini igrala djeca, nije dvojila ni sekunde nego je zmiju zgrabila za rep i vukla cestom kao komad užeta kako bi je bacila podalje od djece i kuća.

Video je na Twitteru podijelio Susanta Nanda, zaposlenik Indian Forrest Servicea, koji je naveo da se radi o kobri, a snimak pregledalo više od 200 tisuća ljudi.

Uz objavu je napisao: “Bako, ovo nije način kako se postupa s kobrom”

Snimka se vrlo brzo proširila dalje internetom, a osvanula je i na Youtube kanalu. Korisnici društvenih mreža ostali su zapanjeni hrabrošću starice, dok su drugi konstatirali da je čitava situacija s otrovnicom mogla završiti kobno.