[VIDEO] Htio opljačkati umirovljenika (77) pa dobio lekciju iz boksa: “Pokazao je ogromnu hrabrost”

Josip Mihaljević
19. veljače 2020.
Novosti
A- A+

Kako je starije populacije na svijetu sve više, oni polako postaju sve lakše mete za predatore diljem svijeta koji preko umirovljeničkih leđa žele doći do lakog novca. No, u ovom slučaju se to pljačkašu obilo o glavu, budući da je naletio na umirovljenika koji se ponio kao profesionalni boksač.

umirovljenik boksac

Foto: Youtube screenshot

77-godišnji umirovljenik iz Cardiffa je išao svojim poslom kada je nakratko parkirao ispred dućana kako bi koristio bankomat, piše dailymail.co.uk. Tada mu je prišao mlađi pljačkaš koji je zatražio novac, no umirovljenik ga je uspio gurnuti od sebe, a zatim je stao u klasični boksački gard i krenuo prema pljačkašu.

Snimku događaja zabilježile su i nadzorne kamere 5. veljače. Na njima se jasno vidi kako je pljačkaš prilazi umirovljeniku, grabi ga za prsa i gura prema izlogu dućana.

No, iskusniji umirovljenik ga je uspio gurnuti, a zatim i zaprijetiti iz boksačkog garda. Jedan direkt u lice je bio dovoljan da pljačkaš shvati da nije dorastao izazovu, nakon čega se počeo povlačiti.

Glasnogovornik velške policije komentirao je slučaj:

“77-godišnji muškarac je koristio bankomat ispred trgovine oko 6:00 ujutro, 5. veljaček, kada mu je prišao neidentificirani bijeli muškarac koji je od njega tražio novac i bankovnu karticu.

Žrtva se hrabro obranila, a pljačkaš je praznih ruku krenuo prema Colchester aveniji”, kazao je.

[VIDEO] Htio opljačkati umirovljenika (77) pa dobio lekciju iz boksa: “Pokazao je ogromnu hrabrost”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap