[VIDEO] Baka ima više sreće nego pameti: Pogledajte kako je srušila drvo

Jasmina Grgurić
12. ožujka 2021.
Novosti
A- A+

Ako se išta može pripisati starijim ljudima, onda je to da znaju stvar uzeti u svoje ruke. No, koliko god da je s jedne strane pohvalno biti vrijedan i hrabar, s druge može biti vrlo opasno. Jednu takvu situaciju zabilježila je i privatna video snimka koja se širi društvenim mrežama.

Foto: Unsplash

Jedna baka odlučila je stvar uzeti u svoje ruke. Točnije, uzela je električnu pilu kako bi čak i kroz zabavu srušila drvo u svom dvorištu. Ne znamo točno čemu joj je stablo smetalo, ali znamo da ovo nitko ne bi trebao pokušavati kod kuće.

Veliko deblo ispilila je u trenu, no kada je drvo počelo padati, gospođa se nije ni pomakla. Vjerojatno nije očekivala da će se stablo od pada na zemlju krošnjom odbiti i odletjeti u stranu, samo nekoliko centimetara od njezina glave.

No, vesela i na svojih ruku djelo ponosna baka uopće nije ni primijetila da joj je drvo skoro palo na glavu. Da bi stvar bila gora, za vrijeme rušenja nije imala ni zaštitnu kacigu, naočale, odjeću ili bilo kakvu drugu opremu prikladnu za ovu situaciju.

Ako želite znati kako ne treba rušiti stablo, pogledajte video.

Lucky Granny from r/WTF

[VIDEO] Baka ima više sreće nego pameti: Pogledajte kako je srušila drvo
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap