[VIDEO] Alpinist Stipe Božić objavio posljednju snimku Ive Gregurovića, prije par dana je sve bilo u redu

Josip Mihaljević
3. siječnja 2019.
Novosti
A- A+

Javnost se i danas oprašta od vrhunskog glumca Ive Gregurovića, koji je iznenada preminuo jučer u Zagrebu. Brojni glumci, prijatelji i poznanici se opraštaju od svog “uzora”, a alpinist Stipe Božić objavio je posljednju snimku Gregurevića – prije samo nekoliko dana, na Staru godinu, sve se činilo da je u redu…

snimka gregurovic

Foto: FB screenshot

Alpinist Stipe Božić objavio je na svom Facebook profilu posljednju snimku Ive Gregurića. U društvu s glumcima Vedranom Mlikotom i Ksenijom Marinković, Gregurić je uglas pjevao Božićevo i Mlikotino ime.

“Na moju veliku žalost Ivo mi se na ovom svijetu više neće javljati. Počivaj u miru prijatelju!”, napisao je alpinist Stipe Božić.

Za Staru godinu, Gregurović se družio s glumcima i djelovao je dobro raspoloženim. I spisateljica Marina Vujčić objavila je fotografiju sa Stare godine.

“Ova fotografija snimljena prije dva dana, na Staru godinu. Ivo nam je neprestano naručivao rakije. Pokazao nam je Grlićevu knjigu ‘Neispričane priče’ koju je upravo kupio. Kad smo odlazile, više je puta ponovio: ‘Cure, nemojte još ići’. A mi smo ipak otišle Nikad ne znaš kad ti je zadnji put i koje će priče ostati neispričane. Adio, meštre!”, napisala je Marina uz fotografiju.

Gregurović je ovih dana snimao, radio je na filmskom setu. Vijest o smrti je iznenadila mnoge, a uzrok smrti još uvijek nije poznat.

 

snimka gregurovic
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap