[VIDEO] 64-godišnji Djeda Rambo impresionirao svijet na australskoj verziji Najboljih ninja ratnika

Josip Mihaljević
9. srpnja 2018.
Novosti
A- A+

64-godišnjeg Iana Newlanda su prekrstili u ‘Djeda Rambo’, nakon što je impresionirao cijeli svijet sa svojim nastupom na australskoj verziji Najboljeg ninja ratnika. Iako je duplo stariji od prosječnog natjecatelja, ovaj mišićavi djed je posramio svoje mlađe kolege natjecatelje.

djed rambo

Foto: Djeda Rambo, Ian Newland| Youtube screenshot

Najbolji ninja ratnici jedna je od najuspješnijih reality emisija na svijetu. Natjecateljima je cilj u što manje vremena proći opasnu rutu prepunu zamki i prepreka.

U posljednjoj epizodi australske inačice ovog showa, pojavio se 64-godišnji Ian Newland kojeg su odmah prozvali Djeda Rambo. Pogledajte ga samo kako izgleda, u boljoj je formi od prosječnog mladića.

“Za razliku od ostalih djedova, ja želim aktivno sudjelovati u igranju sa svojim unucima. Ne gledam na dob kao na neku veliku stvar. Ne želim živjeti vječno, ali dok sam star – želim živjeti dobro”, izjavio je u emisiji.

Za potrebe showa, ali i za igru s unucima, prije nego što se prijavio izgradio si je vlastiti set prepreka u svom vrtu. I to mu se isplatilo kada je ovoga vikenda debitirao na TV-u i oduševio svijet, piše startsat60.com. Pogledajte kako je prošao:

“Nauružan” tenisicama, kratkim hlačicama i maramom u stilu Ramba, pokazao je impresivnu brzinu i tehniku kretanja. I dok se djed rješavaju jednu prepreku za drugom, njegovi unuci i supruga su ga bodrili iz publike.

Ipak, falilo mu je samo nekoliko milimetara da završi čitavu prepreku i postane najstariji natjecatelj koji je prošao jednu cijelu “stazu”.

“Stavili su malo, tanko uže, umjesto onog većeg. Krivo sam procijenio i nisam imao dovoljno prostora da uhvatim mrežu. Napravio sam krivu odluku u tom trenutku i nisam se pokrio time da imam dvije ruke na loptici. Sve do tog trenutka sam bio uvjeren da ću završiti stazu”, rekao je.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap