Velika akcija Udruge Srce za nju: Poklonit će 600 paketa najpotrebitijima i posjetiti Dom za starije Kantrida

Milan Dalmacija
4. travnja 2023.
Novosti
A- A+

Udruga Srce za nju odlučila je poklonima uveseliti najpotrebitije tijekom Velikog tjedna. Posjetit će nekoliko odjela KBC-a Rijeka te Dom za starije osobe Kantrida i Dom za psihički bolesne odrasle osobe Turnić gdje će podijeliti ukupno 600 paketa, a predviđen je i zabavni program.

Uskrsno darivanje udruge Srce za nju u Rijeci | Foto: Facebook/Udruga Srce za nju

Tijekom cijelog Velikog tjedna riječka Udruga Srce za nju odlučila je posjetiti i darivati djecu, bolesne i starije osobe. Za njih su pripremili više od 600 paketa u kojima se nalaze pince, orehnjače, makovnjače, maslinove grančice i kozmetika.

– Uskrs je blagdan nade, a mi ćemo nadu, malo veselja i poklone donijeti onima koji Uskrs dočekuju bolesni i sami, poručili su iz Udruge za Riportal.

Prve pakete već su podijelili na Zavodu za ginekologiju i porodništvo te na Kliničkom zavodu za radiologiju KBC-a Rijeka, a svoju akciju nastavljaju u srijedu, kad će poklone dijeliti u Domu za starije osobe Kantrida.

Osim poklona, štićenike Doma zabavljat će glazbenik Duško Jeličić i zabavljač Karmelino Klaunica. Akciji će se pridružiti i Udruga za bolji svijet. Uz Dom na Kantridi, Udruga Srce za nju će s poklonima otići i u Dom za psihički bolesne odrasle osobe Turnić. Tijekom Velikog tjedna posjetit će i darivati pacijente na Klinici za maksilofacijalnu kirurgiju, Klinici za neurologiju te na klinikama za dječju kirurgiju i dječju pedijatriju KBC-a Rijeka.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap