Vatrogasci omogućili da ovog Božića svojim unucima priredite posebno iznenađenje

Ana Kanazir
1. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

Nekada je bolje prirediti unucima posebno iznenađenje, nego im kupiti skupi poklon. Pogotovo u vremenima kada su cijene namirnica, slatkiša, odjeće i svega ostaloga otišle u nebo. Upravo jedno takvo iskustvo nude i iz Dvd-a Dubrava za sve stanovnike ovog zagrabčkog kvarta. Naime, oni će po pozivu, svaki dan od 15.12. do 25.12. u određeno vrijeme svojim vozilom ukrašenim lampicama kružiti po kvartu i na zahtjev doći do vaše adrese.

poklon

Ilustracija: Unsplash

Osim što će se vaši unuci moći fotografirati s vozilom i opremom vatrogasaca, dobit će i prigodan poklon – slatkiše. Ako vam se ovo čini kao dobra ideja, morate se samo javiti Dvd-u Dubrava i u poruci ili komentaru na njihovom Facebook profilu napisati ulicu u koju želite da dođu.

Kako će sve izgledati?

Objasnili su i kako će sve izgledati. Dakle, sve kreće 15.12. kada će svaki dan proći pet ulica u Dubravi. Napisali su u objavi kako bi termini dolaska bili poželjni u vrijeme kada padne mrak da se lampice bolje vide.

– Krenut ćemo s darivanjem od 15.12.do 25.12. Uz slatkiše i slikanje s opremom i vozilom Vašem djetetu priuštit ćemo događaj za pamćenje. Veselimo se zajedničkom druženju te se nadamo da će nam svima ostati jedna lijepa uspomena, poručuju iz Dvd-a Dubrava.

Ljudi u komentarima su oduševljeni, a već im se javilo njih 110 sa svojim adresama, ali i pohvalama.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap