Umirovljenik teško ozlijeđen nakon što je rukama pokušao zaustaviti auto

Jasmina Grgurić Zanze
30. kolovoza 2021.
Novosti
A- A+

Nesretni slučaj dogodio se u subotu kada je 71-godišnjak rukama pokušavao zaustaviti automobil na nizbrdici. Taj pokušaj nije dobro ispao, jer je umirovljenik pao, a auto je prešao preko njega, zbog čega je završio u bolnici s teškim ozljedama.

Ilustracija: Unsplash

Umirovljenik je teško ozlijeđen ove subote poslijepodne, oko 14.15 sati na Maksimiru u Ulici Fuljatkov brijeg. Naime, 71-godišnjak je parkirao automobil u dvorištu kuće. No, nakon što se auto sam pokrenuo po nizbrdici on ga je pokušao zaustaviti.

Nažalost, umirovljenik je pri tom pokušaju pao da bi potom automobil dijelom prešao preko njegovog tijela. Liječnička pomoć 71-godišnjaku je pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen

“28. kolovoza oko 14.15 sati na Maksimiru u Ulici Fuljatkov brijeg, 71-godišnjak je parkirao svoj automobil u dvorištu kuće, a nakon što se automobil sam pokrenuo po nizbrdici on ga je pokušao zaustaviti, no pritom je pao da bi potom automobil dijelom prešao preko njegovog tijela. Liječnička pomoć 71-godišnjaku je pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen” – izvijestila je PU zagrebačka.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap