Umirovljenik nestao 2012., tijelo mu pronađeno u zamrzivaču napuštenog kafića

Josip Mihaljević
22. ožujka 2022.
Novosti
A- A+

Slučaj Smiljane Srnec iz Hrvatske, kojoj je Vrhovni sud potvrdio 15 godina zatvora za ubojstvo sestre, obišao je čitav svijet. Tijelo sestre Jasmine pronađeno je u zamrzivaču 19 godina nakon njenog nestanka, a sličan slučaj ponovio se u Londonu, ovoga puta s umirovljenikom u nesretnoj ulozi.

Foto: Roy Biggs imao je 67 godina kada je nestao 2012. godine | Metropolitan Police

U napuštenom kafiću u Londonu u zamrzivaču pronađeno je tijelo Roya Biggsa, britanskog umirovljenika kojem se gubi trag 2012. godine, piše mirror.co.uk. Situacija pomalo podsjeća na domaći slučaj Smiljane Srnec, kojoj je Vrhovni sud odredio 15 godina zatvora zbog ubojstva sestre Jasmine, čije je tijelo također pronađeno smrznuto u škrinji.

Nesretnog umirovljenika, koji je imao 67 godina u trenutku nestanka, pronašla je ekipa koja je krenula u renovaciju napuštenog kafića. Policija ga je identificirala pomoću zubnih otisaka, a detektivi su u kratkoj izjavi za medije kazali kako mu je tijelo vjerojatno niz godina bilo u tom zamrzivaču.

“Razgovarat ćemo s ljudima koji su ga poznavali kako bi mogli ustanoviti njegov životni stil i navike te kada je posljednji puta viđen. Ako ga poznajete, javite nam se. Vjerujemo da je imao oko 70 godina kada je preminuo”, kazali su londonski policajci.

Policijske su snage objavile i fotografiju muškarca, a zanimljivo je da su ustanovili da je preminuo sa 70, a ne za 67 godina, kada je posljednji put viđen i kada je njegov nestanak prijavljen.

Umirovljenik nestao 2012., tijelo mu pronađeno u zamrzivaču napuštenog kafića
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap