Umirovljenica iz Zagreba ispunila svoju dugogodišnju želju i skočila padobranom

Ana Kanazir
22. lipnja 2024.
Novosti
A- A+

Umirovljenica Marija iz Zagreba ima 78 godina i baš sada je odlučila ispuniti svoju životnu želju, a to je skok padobranom. Ovime je postala najstariji tandem putnik škole padobranstva. Po zraku se u jednom trenu kretala brzinom od 180 kilometara na sat, a osjećala se nevjerojatno. Podršku joj je pružila i njezina unuka koja ju je čekala na tlu.

Baka skače padobranom

Skok padobranom | Foto: Screenshot Dnevnik.hr

Baka Marija je odlučila ispuniti svoju životnu želju i skočiti s padobrana. Ovime je pokazala kako su godine samo broj, ali i kako nikad nije kasno za najluđe snove. Bila je uzbuđena prije samog skoka, ali i nakon kada su je svi dočekali s oduševljenjem.

Umirovljenica Marija ima 78 godina i skočila je padobranom, a ovime je i postala najstariji tandem putnik škole padobranstva. U slobodnom padu je dosegla brzinu od 180 kilometara na sat, a letjela je na 4.000 metara visine, piše dnevnik.hr.

Baka je na kraju sletjela u Sloveniju, a cijelo vrijeme je na tlu imala podršku svoje unuke. Na tlu su je podržali i svi prisutni jednim pljeskom. Marija nije jedina umirovljenica koja je u zlatnim godinama poželjela skočiti padobranom. Tako Ibrahim Kalesić iz Tuzle ima 88 godina i do sada je iz padobrana skočio 1.487 puta, a ima i titulu najstarijeg padobranca u Europi koji aktivno skače. Više o njemu možete pročitati ovdje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap