Umirovljenica Ankica osvojila auto: “Nama umirovljenicima dobro dođe i 1.000 kuna”

Jasmina Grgurić
28. veljače 2021.
Novosti
A- A+

Da sreća ponekad pomazi i one kojima je to najpotrebnije, zna umirovljenica Ankica koja je na nagradnoj igri osvojila novi automobil. Glavnoj nagradi nije se nimalo nadala, a bila bi sretna i da je dobila tisuću kuna. No, škare, kuverta i kuponi donijeli su joj mnogo više. I to baš za rođendan.

Foto: Rawpixel

Ankica Varović iz Zagreba u Mega nagradnoj igri 24sata osvojila je glavnu nagradu, Hyundai Tucson. Dosad je vozila stari auto pa se na novi još mora naviknuti, iako je presretna i oduševljena. Kako i ne bi, kada se najvećem dobitku ni u snu nije mogla nadati. A on joj je došao baš za rođendan.

Oduvijek se šalila kako će otići u mirovinu i kupiti novi automobil. No, sada ne mora.

– Svako jutro moram pročitati svoje novine uz kavicu. Rješavam križaljke i osmosmjerke da vježbam mozak. Kad sam vidjela da kreće nagradna igra, rekla sam sama sebi: ‘Moram igrati. Samo mi trebaju škare i kuverta’ – rekla je za 24 sata sretna umirovljenica.

Kupone je poslala, a sretna bi bila i s tisuću kuna.

hyundai kona
Umirovljenica iz Pule osvojila novi Hyundai: "Od iznenađenja sam džezvu stavila u hladnjak"

“Mislila sam: Pa uvijek sve dobro dođe, pa i 1.000 kuna. Pogotovo nama umirovljenicima. Poslat ću ja te kupone’. Kad ste me nazvali i javili da sam osvojila automobil, bila sam u nevjerici. Išla sam odmah pogledati kalendar i vidjela da je stvarno bilo izvlačenje i da nitko osim obitelji ne zna da sam igrala” – dodala je.

Bolji poklon za rođendan, kaže u šali, nikada nije dobila. Obitelj i prijatelji smatraju da je nagrada došla u prave ruke.

“Rekli su mi da sam si to i zaslužila jer sam uvijek svima pomagala. Zaista mi nikad nije bilo teško i vodila sam se onime da je dobro činiti dobro. Stvarno mi je to možda i neka nagrada za sve” – zaključila je.

Kako u mirovini vremena ima, dodaje, nastavit će igrati, jer ako ne igraš, ne možeš ni dobiti.

Umirovljenica Ankica osvojila auto: “Nama umirovljenicima dobro dođe i 1.000 kuna”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap