U Zagrebu se gradi novi dom za starije: Iz Grada poručili starijima da se strpe s prijavama

Josip Mihaljević
14. rujna 2021.
Novosti
A- A+

Zagrebački Markuševec dobit će novi dom za starije. Gradnja doma s kapacitetom od 92 osobe je u tijeku, a iz Grada su poručili da još uvijek ne postoji mogućnost podnošenja zahtjeva za smještaj.

dom umirovljenika markuševac

Foto: Dom za starije osobe Markuševec | zagreb.hr

Grad Zagreb je danas izvijestio o gradnji novog doma za starije osobe u Markuševcu. Novi dom imat će kapaciteta za 92 osobe od čega će 12 mjesta biti namijenjeno za smještaj osoba oboljelih od Alzheimerove demencije i drugih demencija.

Imaju i poruke za sve one koji bi jednog dana htjeli tamo živjeti:

“Svjesni velikog interesa javnosti vezano za mogućnost podnošenja zahtjeva za smještaj zainteresiranih kandidata u dom za starije osobe u Markuševcu kao i sam početak rada istog, želimo vas obavijestiti kako je u tijeku izgradnja i opremanje doma nakon čega slijedi ishođenje svih potrebnih dozvola za početak rada ustanove”, poručuju iz Zagreba.

Drugim riječima, još uvijek ne postoji mogućnost za podnošenje zahtjeva za smještaj.

Kandidatima i članovima njihovih obitelji poručuju kako će putem službene gradske stranice te drugih dostupnih elektroničkih medija (radio, televizija, internetski portali) građani biti pravovremeno obaviješteni o načinu podnošenja zahtjeva za smještaj u navedenu ustanovu.

U Zagrebu se gradi novi dom za starije: Iz Grada poručili starijima da se strpe s prijavama
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap