Tužne vijesti: Preminuo Melessio iz ‘Esmeralde’, umrla i još jedna zvijezda telenovela

Milan Dalmacija
14. ožujka 2023.
Novosti
A- A+

Meksički glumac Ignacio Lopez Tarso, poznat kao Melessio iz ‘Esmeralde’ preminuo je u 98. godini. Osim njega, u 80. godini ovaj svijet napustila je i negativka iz serije ‘Kasandra’, Nury Flores.

Preminuo Melessio iz serije Esmeralda | Foto: Instagram/Leticia Calderon

Meksički glumac Ignacio Lopez Tarso, svima poznat kao Melessio iz serije “Esmeralda”, preminuo je u 98. godini.

– Nebesa su dobila sjajnu zvijezdu. Izgubili smo velikog glumca, čovjeka, partnera, oca, djeda, prijatelja. Uvijek ću se sjećati kako smo satima pričali i smijali se. Moj Melessio. Nedostajat će mi jako, napisala je glumica Leticia Calderon, koja je glumila Esmeraldu.

Lopez Tarso je bio veteran zlatnog doba meksičke kinematografije. Do samog kraja bio je aktivan u kazalištu i na filmu, a osim glumačke karijere duge 70 godina, neko vrijeme je bio i član meksičkog kongresa.

U dobi od 80 godina preminula je i glumica Nury Flores, koja je u seriji “Kasandra” glumila negativku Herminiju Arochu. Ta je serija inače ušla u Guinnessovu knjigu rekorda kao najprodavaniji televizijski proizvod na španjolskom jeziku.

Inače, Nury Flores je glumila u serijama Estefanía, Sobarica i senator, Anđeo osvete, Gospođica Elena, Valeria i brojnim drugim.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap