Tužne vijesti: Preminuo Melessio iz ‘Esmeralde’, umrla i još jedna zvijezda telenovela

Milan Dalmacija
14. ožujka 2023.
Novosti
A- A+

Meksički glumac Ignacio Lopez Tarso, poznat kao Melessio iz ‘Esmeralde’ preminuo je u 98. godini. Osim njega, u 80. godini ovaj svijet napustila je i negativka iz serije ‘Kasandra’, Nury Flores.

Preminuo Melessio iz serije Esmeralda | Foto: Instagram/Leticia Calderon

Meksički glumac Ignacio Lopez Tarso, svima poznat kao Melessio iz serije “Esmeralda”, preminuo je u 98. godini.

– Nebesa su dobila sjajnu zvijezdu. Izgubili smo velikog glumca, čovjeka, partnera, oca, djeda, prijatelja. Uvijek ću se sjećati kako smo satima pričali i smijali se. Moj Melessio. Nedostajat će mi jako, napisala je glumica Leticia Calderon, koja je glumila Esmeraldu.

View this post on Instagram

A post shared by Lety Calderón (@letycalderon79)

Lopez Tarso je bio veteran zlatnog doba meksičke kinematografije. Do samog kraja bio je aktivan u kazalištu i na filmu, a osim glumačke karijere duge 70 godina, neko vrijeme je bio i član meksičkog kongresa.

U dobi od 80 godina preminula je i glumica Nury Flores, koja je u seriji “Kasandra” glumila negativku Herminiju Arochu. Ta je serija inače ušla u Guinnessovu knjigu rekorda kao najprodavaniji televizijski proizvod na španjolskom jeziku.

Inače, Nury Flores je glumila u serijama Estefanía, Sobarica i senator, Anđeo osvete, Gospođica Elena, Valeria i brojnim drugim.

Copy link
Powered by Social Snap