Tako se to radi: Trogirska firma počastila radnika koji ide u mirovinu novim automobilom

Josip Mihaljević
28. rujna 2019.
Novosti
A- A+

“Svoje znanje je utkao u našu firmu, značajno je doprinio njenom razvoju”, kaže šef firme iz Trogira za svog prvog radnika koji mu odlazi u mirovinu. Firma je budućem umirovljeniku za rastanak poklonila automobil marke Suzuki.

suzuki

Ilustracija: Youtube screenshot

Vlasnik trogirske tvrtke Biroterma Mario Stojan posluje od 1991. godine, a ovih dana njegov radnik Joško odlazi u mirovinu, piše dalmatinskiportal.hr. Velik događaj zaslužuje i veliki poklon, a Stojan je svojem radniku na odlasku i budućem umirovljeniku kupio automobil marke Suzuki.

Joško je prvi radnik koji u mirovinu odlaze iz Bioterme, a poslodavac je iznimno zadovoljan njegovim radom:

“Jednostavno, nisam dugo razmišljao, htio sam se zahvaliti našem Jošku za sve ove godine izuzetnog rada i vjernosti. Moj je moto ‘čini dobro’. Naša tvrtka broji 21 zaposlenika, Joško je prvi koji odlazi u mirovinu. Svoje znanje je utkao u našu firmu, značajno je doprinio njenom razvoju”, kazao je Stojan novinarima Dalmatinskog portala.

Stojan je najavio kako će i ubuduće nagrađivati radnike koji odlaze u zasluženu mirovinu, ako će kao Joško svojim radom, trudom i vjernošću oplemeniti firmu.

 

 

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap