Svijeće, cvijeće i hrana u zadnji tren? Provjerite kako rade trgovine za Sve svete!

Jasmina Grgurić Zanze
29. listopada 2020.
Novosti
A- A+

Blagdan Svih svetih ove godine pada na nedjelju. Osim što većina zaposlenika neće imati neradni dan više, mnogi ugostitelji i trgovci bit će na svojim radnim mjestima. Većina trgovina bit će otvorena prema uobičajenom nedjeljnom radnom vremenu, no neki će ipak raditi skraćeno ili neće uopće. Ne sumnjamo da se mnogi građani neće uputiti u centre unatoč nedjelji, blagdanu i epidemiji pa smo provjerili kako rade.

Ilustracija: Pixabay

Bilo da vam je ponestalo hrane za nedjeljni blagdanski ručak, ili pak želite u zadnji tren kupiti svijeće i svijeće za groblje, komad mesa i pivo za roštilj, nije zgorega provjeriti kako će trgovine raditi u nedjelju na Sve svete. Kupovinu ne bi bilo loše izbjeći i zbog blagdanske nedjelje i epidemioloških mjera, no ne sumnjamo da kupaca neće biti.

Lidl

Sve Lidlove trgovine na blagdan Svih svetih ove nedjelje radit će po uobičajenom radnom vremenu nedjeljom, najkasnije do 18 sati.

Kaufland

Poslovnice Kauflanda biti će otvorene prema nedjeljnom radnom vremenu. Kako bi u svakom trenutku bili sigurni kako će raditi njihova najbliža trgovina, kupcima je dostupna pretraga radnog vremena na naslovnoj stranici www.kaufland.hr. Unutar izbornika Poslovnice u gornjem lijevom kutu otvara se radno vrijeme Kauflanda, ovisno o pojedinoj lokaciji.

Spar

Većina Sparovih trgovina radit će produljeno uoči blagdana, u petak i subotu do 22 sata. Nedjeljom će raditi najmanje do 14, a najviše do 21 sat, ovisno o poslovnici.

Konzum

Većina Konzumovih trgovina na blagdan Svih Svetih radit će do 13 sati, odnosno prema nedjeljnom radnom vremenu, dok će neke Super Konzum prodavaonice raditi do 14 sati.

Konzum sve svoje kupce poziva da kupnju obave u danima prije blagdana, a  informacije o radnom vremenu svih prodavaonica dostupne su na internetskoj stranici www.konzum.hr.

KTC

KTC centri u nedjelju na blagdan Svih svetih ne rade, a i inače nedjeljama ne rade.

Pevex

Uprava trgovačkog lanca PEVEX donijela je odluku o ovotjednom radnom vremenu prodajnih centara, njih 26 diljem Hrvatske. Na blagdan Svih svetih 01.studenog 2020. godine, prema odluci Uprave, svi će prodajni centri biti zatvoreni.

„Želimo u ova izazovna vremena pružiti predah svim našim vrijednim zaposlenicima da posjete počivališta svojih najmilijih preminulih. Iako smo uveli neradnu nedjelju u polovicu naših prodajnih centara, a rad praznikom i nedjeljom plaćamo 50 posto više nego običnim radnim danom, za ovu prigodu svi uzimamo slobodan dan” – poručili su iz tvrtke.

Eurospin

Radno vrijeme eurospina za blagdan Svih svetih ostaje nepromjeno kao i nedjeljom. Radno vrijeme za svaku pojedinu poslovnicu, kao i njihove promjene, možete pratiti na web stranici.

Većina velikih šoping centara bit će zatvorena na blagdan Svih svetih, kao i većina gradskih tržnica.

Na naš upit o radnom vremenu još uvijek nisu odgovorili iz grupacija NTL i Lonia te trgovačkih centara Plodine i Tommy. Ukoliko stignu, objavit ćemo ih naknadno.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap