Slavni Tarantino ide u mirovinu: “Došao sam do kraja puta…”

Jasmina Grgurić
13. srpnja 2019.
Novosti
A- A+

Najpoznatiji redatelj svih vremena, Quentin Tarantino, već nekoliko godina najavljuje da će se povući u mirovinu. No, čini se kako je 56-godišnji filmski umjetnik ovoga puta posve ozbiljan u svojoj namjeri da se trajno povuče.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Sup

Objavu dijeli TARANTINO (@tarantinofeed)

Već godinama jedan od najpoznatijih redatelja svih vremena, Quentin Tarantino, ističe kako se nakon 10. filma sprema u mirovinu, ali čini se da je sada ozbiljniji više nego ikada u svome naumu, piše Muzika.hr.

Naime, za GQ Australia poručio je kako je ‘došao do kraja puta’ kada je riječ o filmovima.

“Vidim se kako pišem knjige i počinjem pisati za kazalište, tako da ću i dalje biti kreativan. Samo mislim da sam dao sve što moram dati filmovima” – poručio je slavni redatelj.

Tarantino ističe da šansa za mirovinu postoji i ranije, u slučaju da njegov najnoviji film “Bilo jednom u Hollywoodu“ koji u kina stiže idućeg mjeseca prođe dobro. Deveto je to filmsko djelo pod redateljskom palicom tvorca “Paklenog šunda” koji ga je lansirao u sam vrh.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli TARANTINO (@tarantinofeed)

“Ako film bude dobro primljen, možda neću doći do broja 10. Možda prestajem upravo sad, a možda malo kasnije. Vidjet ćemo” – zaključio je Tarantino.

Potvrdio je to i poznati glumac Brad Pitt s kojim surađuje na posljednjem filmu.

“Mislim da uopće ne blefira. Mislim da je mrtav ozbiljan. Međutim, ima druge planove i sigurno se još dugo nećemo oprostiti od njega” – rekao je Pitt.

Slavni Tarantino ide u mirovinu: “Došao sam do kraja puta…”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap