Robert de Niro doživio akcijsku scenu u svom stanu: Policija uhvatila ženu kako krade božićne poklone

Milan Dalmacija
31. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

Policija je na djelu uhvatila serijsku kradljivicu koja je ispod božićnog drvca u stanu glumca Roberta de Nira krala poklone. Glumac je u to vrijeme spavao, a komešanje ga je probudilo. Kad je sišao niz stube, vidio je akcijsku scenu poput onih u kojima je glumio.

Glumac Robert de Niro | Foto: Screenshot: YouTube/Inside Edition

Njujorška policija zatekla je na djelu 30-godišnju provalnicu Shanice Aviles. Ovo ne bi bila vijest da ju proteklog ponedjeljka rano ujutro nisu uhvatili u stanu slavnog glumca, 79-godišnjeg Roberta de Nira, kako krade poklone ispod božićnog drvca.

Aviles je policija pratila sumnjajući da je počinila još šest provala između 25. studenog i 8. prosinca. ABC News piše kako je riječ o recidivistici, koja je dosad uhićena 26 puta, od čega 16 puta zbog provala i sitnih krađa.

Policajci su je zamijetili kako oko 2.45 ujutro ulazi u jednu zgradu u njujorškoj četvrti Upper East Side. Kako nije brzo izašla, policija je upala u zgradu, a potom i u de Nirov stan. Zatekli su je kako stavlja božićne poklone u vrećicu. Glumac u brojnim akcijskim filmovima čuo je komešanje te se spustio iz svoje spavaće sobe kako bi provjerio što se događa. Zatekao je scenu nalik onima u kojima je glumio u Hollywoodu. Policajci nisu ni znali da on ondje živi.

Aviles je optužena za tešku provalu, a određena joj je jamčevina od 40.000 dolara. Kako se nije izjasnila o svojoj krivici, pokrenut je sudski postupak. Iz policije su potvrdili kako glumac i provalnica nisu bili ni u kakvom kontaktu.

Inače, Robert de Niro je rođen i odrastao na Manhattanu. Mnogi ga smatraju jednim od najvećih američkih glumaca. Osvojio je dva Zlatna globusa i dva Oscara, a za još šest je bio nominiran. Uz njih je 2011. dobio nagradu Cecil B. DeMille za životno djelo. Od brojnih njegovih uloga izdvojili smo one u filmovima: Kum II, Ulice zla, Razjareni bik, New York, New York, Bilo jednom u Americi, Dozvola za brak, DObri momci, Lovac na jelene, Rt straha…

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap