Predsjednik Sabora objavio fotku u kupaćim gaćama kako bi Milanoviću pokazao da ima mišiće

Josip Mihaljević
13. svibnja 2021.
Novosti
A- A+

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković objavio je na svom Facebook profilu fotografiju u kupaćim gaćama. Zadnjih nekoliko dana Milanovića je nazvao klaunom, a Milanović ga je okarakterizirao kao nasilnika bez mišića pa je Jandroković na bizaran način odlučio demantirati tu tvrdnju.

Jandroković

Foto: Gordan Jandroković | HRT screenshot/Facebook

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković danas je na Facebooku objavio fotografiju u kupaćim gaćama. Tako je odlučio odgovoriti Zoranu Milanoviću koji posljednjih dana kritizira i premijera i predsjednika Sabora zbog procedure izbora novog predsjednika ili predsjednice Vrhovnog suda.

Tako je Milanović jučer poručio da je Jandroković stranački dodvorica koji nešto glumi, ali je zapravo nasilnik bez mišića.

Predsjednik Sabora brzo je reagirao, posegnuo je u arhivu i iskopao fotografiju s ljetovanja u kupaćim gaćama kako bi pokazao da, u stvari, ipak posjeduje mišiće.

“Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami…”, napisao je Jandroković uz nekoliko emotikona.

Budući da me klaun 🤡 Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal.💪
Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami…🤷🏻😄

Posted by Gordan Jandroković on Thursday, 13 May 2021

 

Predsjednik Sabora objavio fotku u kupaćim gaćama kako bi Milanoviću pokazao da ima mišiće
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap