Poznati političar objavio fotografiju sa svog prvog radnog mjesta, možete li ga prepoznati?

Josip Mihaljević
10. prosinca 2020.
Novosti
A- A+

Posljednjih 17 godina saborski je zastupnik, a prije toga radio je u poznatom brodogradilištu. Možete li ga prepoznati?

hrelja mlad

Foto: Facebook

“Uljanik bi danas slavio 164 godine…”, napisao je jučer na svom Facebook profilu saborski zastupnik Silvano Hrelja, koji se tom prigodom prisjetio svog prvog radnog mjesta, godinama prije ulaska u politiku.

“Nisam uvijek bio star, nisam se rodio s kravatom. Evo me u Uljaniku gdje sam proveo 5 godina u proizvodnji, 7 kao inženjer sigurnosti… prvi posao ostaje s vama kao prva ljubav”, napisao je Hrelja na Facebooku.

Brodogradilište Uljanik osnovano je davne 1856. godine u Pulskom zaljevu kao glavna ratna luka i pomorska baza Austro-Ugarske Monarhije. Kamen temeljac položila je carica Elizabeta 9. prosinca, a taj se datum obilježava kao obljetnica brodogradilišta koje je danas u stečaju.

“Uvijek sam s radošću govorio o Uljaniku, ponosno gledao u njega. Danas sa sjetom. Trnci me prođu kad mi kroz glavu proleti slika porinuća broda, tog grandioznog djela ljudskih ruku. Kad tisuće tona čelika uobličenih u proizvod koji će proći sva mora svijeta krene niz navoz… srce”, napisao je Hrelja u emotivnoj objavi.

Uljanik bi danas slavio 164 godine…

Nisam uvijek bio star, nisam se rodio s kravatom. 😊
Evo me u Uljaniku gdje sam…

Posted by Silvano Hrelja on Wednesday, 9 December 2020

 

Poznati političar objavio fotografiju sa svog prvog radnog mjesta, možete li ga prepoznati?
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap