Poznata srpska glumica Vesna Pećanac (74) snimljena u pučkoj kuhinji

Josip Mihaljević
15. siječnja 2022.
Novosti
A- A+

Patrijarh Porfirije u petak je povodom pravoslavnog Božića posjetio prostorije Vjerskog dobrotvornog skrbništva Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke. Na tradicionalnom ručku na kojima se dijele obroci za potrebite kamere su uhvatile i poznatu glumicu Vesnu Pećanac (74), a fotografije su rastužile korisnike društvenih mreža.

vesna pecanac

Foto: Vesna Pećanac | stareteljstvo.rsPatrijarh Porfifije u petak je povodom pravoslavnog Božića posjetio prostorije Vjerskog dobrotvornog skrbništva Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke gdje je blagoslovio božićni stol i ručao s potrebitima kojima su podijeljeni obroci, piše Jutarnji list.

Kamere su na tom događaju zabilježile i nekoć popularnu srpsku glumicu Vesnu Pećanac (74). Stariji gledatelji sjećaju je se iz filmova “Čudo neviđeno” i “Ljepota poroka”, kao i po seriji “Otpisani”.

Fotografije popularne glumice u pučkoj kuhinji razljutile su korisnike društvenih mreža koji smatraju da radnici iz kulture ne bi trebali kraj karijere dočekati na prosjačkom štapu.

Kako piše blic.rs, Pećanac je obožavala glumu i govorila je da nikada neće prestati glumiti, ali zbog niza obiteljskih tragedija pala je u depresiju i odustala je od glume. U kratkom vremenu preminuli su joj roditelji i suprug, inače poznati redatelj Živko Nikolić u čijim je filmovima glumila. Vesna je ispričala kako je od svoje karijere dobila mirovinu od oko 450 kuna.

Poznata srpska glumica Vesna Pećanac (74) snimljena u pučkoj kuhinji
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap