Policija na Dan žena uhitila narko-baku Jovanku (75), u dilanju heroina pomagao i praunuk

Josip Mihaljević
16. ožujka 2022.
Novosti
A- A+

Beogradska policija uhitila je tri osobe na Dan žena u beogradskom naselju Krnjača te su im zaplijenili 120 grama heroina. Drogu su pronašli u kući 75-godišnje umirovljenice koju sumnjiče da je preprodavala heroin.

mup srbije

Foto: MUP Srbije

75-godišnja umirovljenica iz Beograda Jovanka D. “pala” je na Dan žena, kada joj je policija banula u stan i pronašla heroin. Nesvakidašnja dilerica u kući je imala tri vrećice heroina teške 120 grama, nešto više od tisuću eura i oko 11 tisuća kuna u dinarima.

U istoj akciji uhićeni su i, pretpostavlja se, njeni klijentice (59 i 60 godina starosti) kod kojih je pronađena manja količina heroina.

Kako piše kurir.rs, susjedi kažu da se žena čitav život bavi preprodajom droge te je u biznis je uvukla cijelu obitelj. Ljudi koji je poznaju ispričali kako prvi puta svjedoče njenom uhićena i iskazuju sumnju da je imala određenu zaštitu. I prije bi joj policija znala banuti na vrata, ali ništa ne bi pronašli.

Susjedu, pričaju novinarima, živjeli u strahu od starice i njenih klijenata.

“Tu svake večeri bude defile raznoraznih kupaca. Dolazili su i s kamionima. Krupni, ćelavi muškarci, s tako bijesnim automobilom da se smrzeš. Bude me strah tu proći, svi u susjedstvu gledamo noću da ne mrdamo iz kuće”, ispričao je jedan susjed.

Druga susjeda je za Srpski telegraf kazala kako se sa staricom nije imalo smisla svađati jer bi ona poslala svoje ljude koji bi demolirali kuću osobe koja bi se žalila na njeno ponašanje.

“Jovanku znam od 1986. Radila je na carini, vjerojatno je tamo upoznala dilere s kojima je ušla u biznis. Dilanjem se bavi maltene cijeli život. Ćerka joj je umrla u listopadu, a svi su znali da se i ona bavi time, ali i da se bori s ovisnosti o narkoticima. Jedna od tri unukej e u ranama i nepokretna je, a baba je cijelu obitelj uvukla u posao”, ispričala je susjeda.

Susjedi se žale da je i mlade iz susjedstva navukla na drogu. Neki pričaju kako joj pomaže i praunuk star deset godina, koji je viđen kako preuzima robu od Jovankinih suradnika.

Policija na Dan žena uhitila narko-baku Jovanku (75), u dilanju heroina pomagao i praunuk
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap