Počelo je besplatno skijanje za umirovljenike, pridružite im se!

Jasmina Grgurić Zanze
10. veljače 2022.
Novosti
A- A+

Da skijanje nije samo za one koji si to mogu priuštiti, nego i umirovljenike pobrinuo se Institut za primicanje zdravlja i kvalitete života. U suradnji sa Ski & Snowboard klubom Maksimir na zagrebačkom Sljemenu organiziraju besplatnu zimsku aktivnost. Ne morate imati iskustva, a dobit ćete i opremu te kartu za žičaru.

 

Ilustracija: Rawpixel

Institut za primicanje zdravlja i kvalitete života poziva umirovljenike da se uključe u besplatnu aktivnost „Skijanje za umirovljenike“ na zagrebačkom Sljemenu. Aktivnost koja je započela 3. veljače ove godine u suradnji sa Ski & Snowboard klubom Maksimir kao partnerom organizira  Institut za promicanje zdravlja i kvalitete života.

Oprema i karta za žičaru vas čeka, iskustvo nije potrebno

Pozivaju stoga sve umirovljene s područja Zagreba da im se pridruže i skijaju dvaput tjedno, utorkom i četvrtkom. Osim stručnog osoblja, učitelja skijanja i kineziologa, sve polaznike radionice škole skijanja čeka karta za žičaru te oprema.

“U aktivnostima mogu sudjelovati svi zainteresirani umirovljenici, neovisno o stupnju predznanja. Ovim projektom želi se omogućiti umirovljenicima koji nikada nisu stali na skije, da to prvi put učine s nama, ali i onima koji skijaju već godinama, pružiti novo iskustvo, mogućnost socijalizacije te upoznavanje ljudi sličnih interesa” – poručuju organizatori.

Prijevoz do Sljemena je opcija ukoliko bude više prijavljenih. Aktivnost će se održavati do 10 sati.

Kako se prijaviti?

Da bi ste se pridružili potrebno je napraviti prijavu telefonski na broj 097/750-3923 ili na email: vitalniumirovini@gmail.com.

Uz prijavu, ukoliko do sada niste sudjelovali u njihovim aktivnostima, potrebno je priložiti presliku osobne iskaznice (obje strane), presliku rješenja o mirovini (sve stranice – iznosi se mogu zatamniti jer nisu bitni) i /ili odrezak od mirovine ili dokaz od banke (obavijest o mirovinskim primanjima, obavijest o mirovini i slično) kako bi vas mogli evidentirati kao umirovljenika.

Kako izgleda zagrijavanje umirovljenika na Sljemenu, pogledajte u videu.

 

 

Počelo je besplatno skijanje za umirovljenike, pridružite im se!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap