Ovako izgleda proslava četiri rođendana u jednom domu za starije osobe u Zagrebu

Ana Kanazir
7. ožujka 2023.
Novosti
A- A+

Obiteljski dom za starije i nemoćne ‘Noni’ je na svojoj Facebook stranici objavio nekoliko fotografija, ali i video velike proslave rođendana. Točnije, slavilo se četiri rođendana korisnica doma. Proslava je upotpunjena tortama, konfetima i veseljem, a napisali su kako slavljenice zajedno imaju 243 godine.

proslava rođendana četiri umirovljenice u domu za starije osobe s dvije torte na stolu, svjećicama koje gore i konfetima u zraku

Proslava rođendana | Facebook, Obiteljski dom za starije i nemoćne ‘Noni’

Ribe po horoskopu, četiri slavljenice su svoj dan proslavile u Obiteljskom domu za starije i nemoćne osobe, a fotografije i video su objavljeni i na Facebook stranici. Proslava rođendana je bila vesela, a ovo je samo jedna od aktivnosti u ovom domu.

Obiteljski dom ‘Noni’ pruža 24 sata skrb pokretnim, polupokretnim i nepokretnim starijim osobama, a u posebnim prilikama ih i iznenadi proslavom. Tako su ovoga tjedna proslaviti odjednom četiri rođendana, odnosno Violeta, Dijana, Milka i Terezija su zajedno proslavile 243 godina. Dobile su dvije torte, svjećice, ali i šarene konfete, a za vječnu uspomenu su se i fotografirale s radnicima Doma.

U statusu su napisali: ‘ Ovaj tjedan zaredala su nam se čak četiri rođendana. Violeta, Dijana, Milka i Terezija zajedno imaju 243 godine!
Sretan rođendan našim ribama, da ste nam uvijek tako nježne, maštovite, empatične i intuitivne.’

Ljudi u komentarima su čestitali slavljenicama, a i mi se pridružujemo čestitkama.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap