Osam mjeseci nakon smrti svoga djeda, Ana-Marija javno govori o gubitku voljene osobe

Jelena Ratko
7. srpnja 2018.
Novosti
A- A+

Smrt člana bliske obitelji nerijetko je povod za očaj, povlačenje u sebe i depresiju. Međutim, prolaznost je realnost. To je, kada joj je preminuo djed, shvatila i Ana-Marija. Danas, njezin stav prema životu i smrti izgleda drugačije zahvaljujući teškom gubitku.

Foto: screenshot YouTube

Ana-Marija Brdek, koju mnogi znaju iz posljednje sezone reality showa Big Brother, na svom je Instagram profilu podijelila video s namjerom da je bolje upoznaju svi oni koji je prate, budući da ju znaju samo površno, s tv ekrana. Ona je u Big Brother kuću ušla naknadno, pa je publika nije imala priliku toliko upoznati koliko ostale kandidate.

Ono što djevojka prvo navodi prilikom predstavljanja, jest da joj je prije osam mjeseci umrla jedna jako bitna osoba u životu – “to je moj djed”, objašnjava Ana-Marija.

“Kroz taj period života shvatila sam koliko je prolaznost realna i koliko je realnost nemilosrdna”, govori djevojka koja na Instagramu ima više od 13 tisuća pratitelja.

 

https://www.instagram.com/p/BkItak2FQSK/?tagged=djed

 

Nakon toga, gledateljima pokazuje svoju podlakticu na kojoj se nalazi mala okrugla tetovaža. “Evo, imam i tetovažu gumba”, pojašnjava Ana-Marija i dodaje kako je crtež posvećen djedu kojeg su “zvali gumbek jer je bio malen kao gumb”.

U reality show, kaže, prijavila se kako bi upoznala samu sebe, nakon što se “izgubila” radi stresa u privatnom i poslovnom životu.

“Ono što ne znate”, dalje govori bivša stanarka BB kuće, “kada je bilo, kroz dobrotvorni tjedan, glasanje za uspomene koje dobivamo od doma”, njezina želja bila je da joj mama od kuće pošalje suvenir s fotografijom njezinih bake i djeda. “To mi je bio odgovor da je vani sve u redu”, tvrdi na svom YouTube kanalu.

U redu je učiti u životu i u redu je biti prolazan, dvije su stvari koje je Ana-Marija naučila u posljednje vrijeme. “Kad si zadnji put učinio nešto prvi put u životu?”, pita za kraj svoje fanove i poručuje svima da dignu glavu i krenu dalje, koliko god da im je teško.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap