Omiljena TV voditeljica nakon tri desetljeća odlazi s HRT-a

Josip Mihaljević
23. studenoga 2018.
Novosti
A- A+

Poznata televizijska i radijska voditeljica Karmela Vukov Colić nakon tri desetljeća napušta Hrvatsku radioteleviziju. U ta tri desetljeća postalo je jedno od zaštitinih lica javne TV kuće, pogotovo u dugovječnoj emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’.

karmela vukov colić

Foto: Karmela Vukov Colić | Youtube screenshot

Karmela Vukov Colić (50) više je od polovice svog života provela na Hrvatskoj radioteleviziji, a uskoro bi mogla otići, piše slobodnadalmacija.hr.

Novinarsku karijeru započela je na Radiju 101, a na malim ekranima u tadašnjoj Televiziji Zagreb pojavila se 1987. godine.

U nizu emisija kroz vrijeme je postala jedno od zaštitnih lica HRT-a, a gledatelji će je najviše pamtiti po emisijama poput ‘Dobro jutro, Hrvatska’, ‘TV Bingo Show’, ‘Dan za danom’ i ‘Dobar dan, Hrvatska’. Njen glas je poznat i slušateljima Hrvatskog radija u emisijama poput ‘Jutro na drugom’, ‘Glazbeni megahertz’ i ‘Dobro je’.

Karmela Vukov Colić iznenadila je svoje kolege ovom odlukom, a na HRT-u će ostati još neko kraće vrijeme, a nakon toga će okrenuti novu list u svojoj karijeri. Inače, Karmela na YouTube-u vodi blog u kojem pokazuje svoju kreativnost i ljubav za kuhanjem.

Vukov Colić će se ovim potezom pridružiti nizu istaknutih kolega koji su u proteklih nekoliko godina prekidali svoj radni odnos na Prisavlju.

Omiljena TV voditeljica nakon tri desetljeća odlazi s HRT-a
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap