Njemačka umirovljenica (81) osvaja TikTok: “Nemojte se duriti, pokrenite se i napravite nešto!”

Josip Mihaljević
28. veljače 2021.
Novosti
A- A+

Kada je Njemačka u ožujku prošle godine krenula u lockdown, umirovljenica Erika Rischko (81) objavila je svoj prvi video na brzorastućoj društvenoj mreži TikTok. Danas ju prati preko 125 tisuća ljudi!

umirovljenica tiktok

Foto: Youtube screenshot

Kada je Njemačka vlada donijela odluku o lockdownu u prvom dijelu prošle godine, umirovljenica Erika Rischko objavila je svoj prvi video na brzorastućoj društvenoj mreži TikTok, piše reuters.com. Na TikToku prevladavaju trendovi, a prvi video umirovljenice bio je upravo takvog karaktera – objavila je video kako sa suprugom pleše popularni cha cha ples u kojem je već najavila svoju namjeru da koroni unatoč – neće mirovati.

@erikarischko##80years ##stayathome ##stayingfit different kind of excercise♬ origineel geluid – Sylvana Bosz Volkers

Od tada do danas objavila je preko stotinu novih videa u kojima radi vježbe poput sklekova, trbušnjaka, kao i plesanja, uvijek uz poruku podrške drugima da se također bave tjelovježbom. Danas ima nešto više od 125 tisuća pratitelja, a objave imaju preko dva milijuna lajkova. I to sve na TikToku gdje dominiraju najmlađi.

“Pokrenite se i radite nešto! Nemojte sjediti sami u kutu i duriti se, to je najgora opcija”, kazal je Erika za Reuters.

@erikarischkoHahaha, finally a video we did not have to practice for 😂😂 ##beactive ##justintimberlake♬ original sound – Aye yo

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap