Nedjeljom u 3: Stanković najavio veliku promjenu u kultnoj emisiji

Josip Mihaljević
10. svibnja 2022.
Novosti
A- A+

Voditelj HTV-ove emisije ‘Nedjeljom u 2’ Aleksandar Stanković jučer je na društvene mreže postavio vizuale nastavka emisije ‘Nedjeljom u 3’, a danas je otkrio o čemu se radi. Mnogi su mislili da se mijenja termin, ali ne, emisija će dobiti nastavak koji će se emitirati samo na YouTubeu.

Aleksandar Stanković, NU2 Snimak zaslona/Youtube

Aleksandar Stanković jučer je na Facebooku gledateljima zagolicao maštu s vizualom ‘Nedjeljom u 3’. Mnogi su mislili da se kultni termin emisije mijenja, ali ne, radi se o svojevrsnom nastavku emisije koji će se emitirati samo na YouTubeu. Emisija će se i dalje emitirati na prvom programu javne televizije, a u 15 sati na kratko se seli na YouTube. Gost emisije tamo će 15 minuta odgovarati na pitanja čitatelja koji će se moći uputiti preko Facebook stranice emisije. Cilj je, kako je najavio Stanković, emisiju približiti gledateljima.

S novim formatom kreće se već u nedjelju 15. svibnja.

“Ove nedjelje 15. 5. krećemo sa svojevrsnim nastavkom emisije Nedjeljom u 2. Svake nedjeljom u 15.00 na našem YouTube kanalu gost emisije odgovarat će na vaša pitanja koja ćete tokom tjedna moći postaviti na Facebook stranici ove emisije. ‘Nedjeljom u 3’ trajat će 15 minuta i neće se emitirati na TV već samo na YouTube”, poručio je Stanković gledateljima.

Sutra će najaviti i prvog gosta koji će se okušati u ovom formatu, a za sada je rekao “da se radi o čovjeku prema kojemu jedan dio Hrvata gaji “plemenite” osjećaje.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap