Kako ne bi sama bila za blagdane, otac pratio kćerku stjuardesu na svakom letu za Badnjak i Božić

Josip Mihaljević
28. prosinca 2018.
Novosti
A- A+

Razdoblje blagdana je često trenutak kada se obitelji okupljaju, a ponekad je zbog poslovnih obaveza i činjenice da obitelji sve rijeđe žive na jednom mjestu problematično i stresno. To nije pokolebalo jednog starijeg gospodina koji je htio provesti Badnjak i Božić sa svojom kćeri. Ona je radila kao stjuardesa na oba dana, a otac joj je na svim letovima pravio društvo u zrakoplovu.

otac i kćer

Foto: Facebook screenshot

Vrijeme blagdana za neke ljude može biti izuzetno stresno. Javlja se tzv. “blagdanska depresija” koja je kratkotrajna, ali zbog raznih faktora zna pokvariti blagdansko raspoloženje, posebice ako sve ne ide prema planu. Gospodin Hal Vaughan bio je razočaran što njegova kćer mora raditi za Badnjak i Božić, ali je našao odlično rješenje.

Ona je zaposlena kao stjuardesa u aviokompaniji Delta, a svi njihovi zaposlenici imaju određene pogodnosti kod njihovih letova. Jedna od tih pogodnosti je činjenica da se mogu besplatno voziti zrakoplovom, ali samo u slučaju da sva mjesta nisu popunjena.

I tako je gospodin Hal Vaughan zajedno s kćeri Pierce letio posvuda po svijetu, a imao je sreće jer je na svakom letu bilo mjesta za njega.

Jedan putnik bio je oduševljen njihovim potezom te je na Badnjak objavio fotografiju njega i njegove kćeri, a njihovi osmijesi govore više nego što je potrebno pisati. Objava je na Facebooku skupila preko 100 tisuća lajkova, a podijeljena je preko 38 tisuća puta. Na kraju je sve završilo sretno, a Hal i Pierce se mogu pohvaliti da su većinu blagdana proveli zajedno – u zraku!

“Imao sam čast upoznati Hala na svom putu kući. Njegova kćer Pierce, stjuardesa, morala je raditi tijekom božićnih blagdana. Hal je odlučio provesti Božić s njom. On se zajedno s njom ukrcava na svaki let za Badnjak i Božić, lete okolo i provode vrijeme zajedno između radnih zadataka. Kakav fantastičan otac! Želim vam oboje sretan Božić!”, napisao je putnik koji je čuo za njihovu priču.

 

Kako ne bi sama bila za blagdane, otac pratio kćerku stjuardesu na svakom letu za Badnjak i Božić
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap