Najbolji gifovi sa starijima koji nasmijavaju cijeli svijet

Jelena Ratko
19. lipnja 2018.
Novosti
A- A+

Gifovi su sličice koje nerijetko sadržavaju i video, a zavladale su internetom te se svakodnevno koriste prilikom komunikacije putem društvenih mreža. Mnoge od njih prikazuju i starije ljude. Predstavljamo najpopularnije i najčešće korištene od njih.

Gifovi su najčešće isječci iz komičnih video uradaka koje je netko snimio samostalno, ili iz filmova i serija, televizijskih emisija, videa objavljenih na YouTube kanalima…

Gifovi se koriste u raznim prigodama. Ljudi si ih često međusobno pokazuju bez razloga, iz zabave, s namjerom da nekoga nasmiju. U tom slučaju, svrha gifa je jednaka onoj vica, no u drugom formatu.

Ovi umirovljenici koji rasturaju na plesnim podijima nasmijali su milijune ljudi.

Radi kratkog trajanja i mini formata, gifovi su jednostavni za pregledavanje. Stranice kao što su 9gag, Giphy i Tumblr neiscrpni su izvori gifova.

Kao i ostatak sadržaja na internetu, željeni gif moguće je pronaći pretraživanjem konkretnog pojma. Mi smo, primjerice, kako bismo pronašli ove gifove, upisali u tražilicu na stranici Giphy pojmove: stariji ljudi, baka, djed (old people, grandma, grandpa).

Smiješni prizori koji se ne viđaju svaki dan uvijek oduševe one koji prate gifove na internetu. Tako je, primjerice, ova 102-godišnjakinja nasmijala čak i samu sebe kada joj je, dok je pokušavala puhati svjećice na svojoj rođendanskoj torti, ispala zubna proteza.

Idući primjer malo je ekstremniji, no zainteresirao je mnoge radi svoje neobičnosti.

Isto kao što je mnoge zainteresirao ovaj djed s čijim se vještinama s loptom malo tko može mjeriti.

Grandpa GIF - Find & Share on GIPHY

Ova baka htjela je plesati, pa zato i pleše. Sigurno je mnogima poslužila kao primjer jer je dokazala da nam ne treba biti stalo do onoga što drugi očekuju od našeg ponašanja.

Kada govorimo o gifovima, nužno je spomenuti životinje, koje su nerijetko povod za izradu videa u ovom formatu jer svojim neobičnim oblicima ponašanja uvijek iznova nasmiju ljude.

Ove dvije gospođe zrače pozitivnom energijom, što je vjerojatno razlog njihovoj popularnosti u svijetu interneta.

Gifovi su nerijetko povod za smijeh jer se s njihovim sadržajem mnogi mogu poistovjetiti. Tako, primjerice, ovaj gif prikazuje svakodnevnu situaciju koju je svatko barem jednom iskusio.

Koliko god je nekima smiješno je promatrati, gospođi na videu nije bilo pretjerano zabavno, sudeći prema njezinoj reakciji.

Međutim, uvijek može gore.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap