Na godišnjici mature 69-godišnjak upucao ‘školskog’ koji ga je maltretirao prije 50 godina

Josip Mihaljević
28. kolovoza 2019.
Novosti
A- A+

Umirovljenik je 50 godina čekao na osvetu zbog maltretiranja koje je doživio u srednjoj školi. Ovih dana održala se 50. godišnjica mature njihovog razreda, na kojoj su stvari vrlo brzo eskalirale.

Foto: Optuženik je desni od dvojice zaokruženih | Viral Press

Nasilje u školi može ostaviti duboke ožiljke i traumu na nekim pojedincima, a to upravo dokazuje ovaj bizarni slučaj iz Tajlanda.

Thanapat Anakesri (69) pištoljem je zapucao na Suthata Kosayamata (69) na jubilarnoj 50. godišnjici mature, navodno jer ga je ovaj prije više od 50 godina u školi maltretirao.

Zatražio ispriku i otvorio vatru na ‘školskog’

Matura kao matura, razred se našao je u jednom restoranu kako bi popričali i uživali u hrani i piću, kada se Thanapat odlučio suprostaviti svome zlostavljaču. Kako piše metro.co.uk, optužio ga je pred čitavim razredom da ga je maltretirao kada su obojica imali 16 godina. Kada se Suthat nije mogao sjetiti o kojem se točno događaju radi, Thanapat je izvadio pištolj i zatražio ispriku.

Suthat je to odbio, a nakon toga je Thanapat zapucao u njega i pobjegao. Suthata su pokušali hitno prevesti u bolnicu, ali je pri dolasku i umro od posljedica ranjavanja.

Inače, nakon što su maturirali, Thanapat je radio kao časnik u tajlandskoj mornarici, dok je Suthat bio krojač.

Organizator mature: “Znali smo da se ne vole, ali…”

Tuean Klakang (69) je kao organizator godišnjice mature dao izjave za tamošnju policiju i medije. Znao je da se Thanapat često žalio na slučaj zlostavljanja u školi, ali nije vjerovao da se radilo o ovoliko ozbiljnoj stvari:

“Thanapat bi se napio i često bi pričao kako je ljut jer ga je Suthat u školi maltretirao. Nikada to nije zaboravio.

Ali kako se to dogodilo prije više od 50 godina, nikada ni u najluđim snovima ne bi mogao zamisliti da će ubiti svog prijatelja na ovaj način. Svi smo šokirani”, kazao je.

Policija je u potrazi za Thanapatom, za njim je izdana policijska tjeralica te ga sumnjiče za ubojstvo.

Na godišnjici mature 69-godišnjak upucao ‘školskog’ koji ga je maltretirao prije 50 godina
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap