Ministar Josip Aladrović gostuje kod Romana Bolkovića u ‘1 na 1’

Josip Mihaljević
28. rujna 2021.
Novosti
A- A+

Ministar rada Josip Aladrović gostuje u talk-showu Romana Bolkovića ‘1 na 1’. Bit će riječi o inflaciji, standardu građana ,rastu plaća i mirovina kao i o dramatičnim demografskim promjenama koje mirovinske sustave diljem Europe guraju u smjeru reformi.

aladrović

Foto: Josip Aladrović, ministar rada i mirovinskog sustava | Mirovina.hr

U novom izdanju talk-showa Romana Bolkovića ‘1 na 1’ na Prvom programu HTV-a možemo gledati ministra rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josipa Aladrovića. Emisija će se emitirati sutra, 29. rujna, u 20:10.

Teme razgovora su nacionalni plan oporavka i otpornosti, uvođenje eura, inflacija, standard građana, rast plaća i mirovina, kao i dramatične demografske promjene i mirovinski stupovi.

Bit će riječi o vraćanju iseljenika u Hrvatsku, nužnim reformama, situaciji na tržištu rada te o dugo najavljivanom novom Zakonu o radu.

Bolković će tako ugostiti još jednog ministra iz Plenkovićeve vlade, nakon što su mu gostovali Vili Beroš, Radovan Fuchs, Zdravko Marić, Mario Banožić, Nina Obuljen Koržinek, Davor Božinović, kao i sam predsjednik vlade Andrej Plenković te predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

Ministar Josip Aladrović gostuje kod Romana Bolkovića u ‘1 na 1’
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap