Medicinskom tehničaru tijekom 24-satne smjene ukrali automobil

Josip Mihaljević
26. ožujka 2020.
Novosti
A- A+

Kriza kod nekih ljudi izvlači najbolje, a kod nekih najgore. Medicinski tehničar Antonio Gašpar nakon 24-satne smjene neugodno je ostao iznenađen jer mu je tijekom rada u Vinogradskoj bolnici ‘nepoznati netko’ ukrao automobil.

ukradeni automobil

Foto: Facebook

Medicinski tehničar Antonio Gašpar je završio 24-satnu smjenu u Vinogradskoj bolnici, a kada je izašao van – nije mu bilo automobila. Sramotan lopovluk zamijetio je tek danas ujutro, automobil mu je jedino prijevozno sredstvo s kojim dolazi u Vinogradsku spašavati ljudske živote.

“Dragi moji FB prijatelji, nisam aktivna na FB-u, ali sad vas sve molim za pomoć. Moj muž Antonio Gašpar je medicinski tehničar u KBC Sestre Milosrdnice i danas ujutro je izašao iz smjene od 24 sata i shvatio dok je on radio u bolnici netko je odlučio UKRASTI NAŠ AUTO! I to drugi put u devet mjeseci na istom mjestu. Auto je Audi A3, 2014. godine, sivo smeđi. ZG 3161 HG.

Molim vas pomozite da ga pronađemo”, napisala je Maja Samardžić Gašpar na Facebooku.

NOVO:

Nakon potrage, automobil je temeljem dojave pronašla zagrebačka policija.

“Dragi moji FB prijatelji i prijatelji prijatelja, zaista vam svima od srca hvala. Reagirali ste velikom brzinom i zato je AUTO PRONAĐEN (pomalo razbijen, ali pronađen). Hvala nepoznatom prolazniku koji je prepoznao auto i javio policiji. U ovom kaosu, neopisiv je osjećaj znati da ipak nismo sami. Hvala”, stoji u nadopuni statusa na Facebooku.