Maturant u susjedstvu došao na maturalnu večeru odjeven kao svoja baka, video je ubrzo postao viralan

Ana Kanazir
27. svibnja 2024.
Novosti
A- A+

Maturalne večere su se negdje već održale, dok će u nekim mjestima maturanti tek imati priliku uživati sa svojim prijateljima u ovoj svečanosti. U Bosni i Hercegovini se tako održala maturalna večera na kojoj je posebnu pažnju privukao jedan mladić. On je naime došao u odjeći svoje bake, a u izjavi za medije je svoje prijatelje nazvao svojim unucima.

Maturant odjeven u svoju baku na maturalnoj večeri

Maturant odjeven kao baka | Foto: Screenshot X

Maturalne večeri su jedna od onih stvari koje se pamte cijeli život, a učenici Poljoprivredne i medicinske škole u Bijeljini u BiH će posebno pamtiti ovaj dan i to zbog svojeg kolege. On je odlučio biti kreativan i nasmijati baš sve, a završio je i na društvenim mrežama.

Maturant Poljoprivredne i medicinske škole iz BiH je na svojoj maturalnoj večeri odlučio zabaviti svoje prijatelje, ali i šire. On je tako odjenuo odjeću svoje bake, a zbog toga je i završio na društvenim mrežama. Rekao je kako se zove Anđelka Šušik, a svoje je prijatelje nazvao unucima.

– Moji unuci, što sam ih othranila, izabrali su me za pratnju, to mi je mnogo drago. Ovo do sada nitko nikada nije napravio. Ovo su moja djeca, ovo je meni sve u životu, rekao je u videu ovaj domišljati maturant.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap