Marisol je nekada bila jako popularna, a evo kako danas izgleda glumica iz serije

Ana Kanazir
27. studenoga 2023.
Novosti
A- A+

Nekada su svi vjerno pratili popodnevni program na televiziji jer je tada išla vrlo popularna serija, točnije sapunica. Naime, pažnju starih i mladih je tada zaokupila Marisol, prodavačica cvijeća s ožiljkom na jednoj strani lica. Upravo je glavnu glumicu, Eriku Buenfil obilježila ova uloga, a prije nekoliko dana je proslavila svoj 60. rođendan pa je na svojim društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj u rukama ima tortu i izgleda nešto drugačije nego nekada.

Marisol s cvijećem u rukama

Marisol | Foto: Mirovina.hr

Dok su danas posebno popularne turske, nekada su to bile meksičke sapunice. Jedna od njih je tako bila Marisol koja je tada imala 32 godine, dok danas ima 60.
Marisol je popularna serija u kojoj je glavnu ulogu imala Erika Buenfil koja je glumila prodavačicu cvijeća. Baš kao i u svojim sapunicama, i ovdje je bilo puno drame i raznih događanja, a upravo je ova glumica obilježila popularnu seriju.

Baš kao i s mnogim glumcima iznenadit će vas kako izgleda Erika, ali i koliko godina ima. Naime, vrlo je popularna na društvenim mrežama gdje objavljuje detalje iz svojeg života pa je tako prije nekoliko dana objavila svoju najnoviju fotografiju s rođendanske proslave. Ona je tako napunila 60 godina, a mnogi ljudi su u komentarima pohvalili njezin izgled i mladolikost.

Osim što ju je proslavila njezina glumačka karijera, Erika je i pjevačica pa iza sebe ima tri glazbena albuma, a povremeno nastupa i u kazalištima. Jednako tako, osim što je glumila u sapunicama, glumila je i u hororima, a za neke uloge je dobila i nagrade.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50)

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap