Intelektualni ispad Halida Bešlića, hvali se da nije u životu kavu skuhao: ‘Nije muško tu da kuha’

Milan Dalmacija
18. kolovoza 2022.
Novosti
A- A+

Pjevač Halid Bešlić je, govoreći o nedavnoj operaciji i oporavku istaknuo da je izuzetno vezan za svoju suprugu. No, onda je ustvrdio i da kuhanje nije muški posao te priznao da u životu nije skuhao šalicu kave.

Foto: screenshot

Popularni 68-godišnji bosansko-hercegovački pjevač Halid Bešlić prošloga je mjeseca završio na operaciji. Ugrađena su mu dva stenta, a iako je trebao mirovati, već je odradio nekoliko nastupa.

Halid Bešlić ima vremena za svoje unuke i voli provoditi dane s njima

– Nakon 10 dana sam ja počeo pjevati, imao sam zakazane svirke, a kaže doktor sedam dana je bitno. Bilo bi dobro i dvadeset dana, ali ja kažem imam zakazano. Kako se osjećaš, pa dobro… Pjevaj, ispričao je za IN Magazin.

Pred njime su novi koncerti. Na zimu planira napuniti tri arene – u Sarajevu, Beogradu i Zagrebu. Uz to, priredit će još jedan spektakl, kao zahvalu publici.

Alegro

Mahunarke, orašasti plodovi i suho voće
Sniženo 20%
Provjerite i uštedite

Podravka

Odabrani proizvodi
Sniženo 25%
Provjerite i uštedite

Rubel

Deterdžent za rublje, 9 kg
69,99 kn
9,29 €
Prelistajte katalog

– Naravno, bit će nekih iznenađenja, nekih novih dueta ne znam ni ja više što će sve biti, tajnovit je Halid.

‘Ako si sklon kuhinji – papučar’

Ali, zato je otkrio kako su ga liječili njegovi prijatelji te da je operacija, zapravo, bila rutinska. Sretan je što su simptomi rano otkriveni, ali je dodao da nije razmišljao što bi bilo kad bi bilo.

– Ovo sad nije floskula. Ja sam inače čovjek koji je zadovoljan svojim životom i kad sam sa sobom pričam, kažem: ‘Pa, naživio si se’. Sutra da umrem ne bojim se toga, ne razmišljam o tome, nisam u toj fazi. Što Bog da bit će, svi smo mi negdje zapisani, rekao je pjevač.

Zadovoljan je i podrškom koju mu je tijekom oporavka pružala supruga Sejda. Istaknuo je da je ona dio njega.

– Kako starimo, sve smo vezaniji, pregrmjeli smo sve one probleme i sad smo u fazi nema kud, tjeraj do kraja. Kad provedeš sa ženom 40-50 godina, ne može nitko biti preči od nje, to se nekako samo stvori, rekao je Bešlić, pri čemu se nije zaustavio samo na pohvali.

– Ja inače nisam nikad kavu napravio u životu. Za te stvari je ona zadužena, baklave, kave… S te strane sam pravi Bosanac. Mi kažemo nije muško tu da kuha, a sad je došlo moderno vrijeme da se muškarci hvale da dobro kuhaju. U moje vrijeme smo ih zvali papučarima. Ako si sklon kuhinji – papučar, žena ti komandira, ustvrdio je.

Intelektualni ispad Halida Bešlića, hvali se da nije u životu kavu skuhao: ‘Nije muško tu da kuha’
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap