HZMO moli korisnike da odgode dolazak, evo kako ih kontaktirati

Josip Mihaljević
24. ožujka 2020.
Novosti
A- A+

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje obavijestio je sve osiguranike, korisnike doplatka za djecu i umirovljenike na području Grada Zagreba da svoj dolazak privremeno odgode zbog štete nastale potresom. Objavili su alternativne kanale komunikacije s njima.

hzmo

Foto: HZMO | Youtube screenshot

Radi trenutne štete nastale potresom na području Grada Zagreba, molimo osiguranike, korisnike doplatka za djecu i umirovljenike da privremeno odgode svoj dolazak u službene prostorije Središnje službe HZMO-a, A. Mihanovića 3 i Područne službe u Zagrebu, Tvrtkova 5, obavijestili su iz HZMO-a.

Međutim, još su ranije osigurali alternativne kanale komunikacije s korisnicima.

“Radi preventivnog postupanja i zaštite zdravlja građana Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) podsjeća osiguranike, korisnike doplata za djecu i umirovljenike na načine na koje mogu postaviti upite i dobiti odgovarajuće usluge elektroničkim putem.

U sklopu sustava e-Građani korisnicima su dostupne sljedeće elektroničke usluge HZMO-a: elektronički zapis o radnopravnom statusu, informativni izračun mirovine, uvid u podatke o prijavama na osiguranje i odjavama s osiguranja, uvid u podatke o stažu, plaći i osnovici koje je za pojedine godine prijavio poslodavac, uvid u podatke o drugom dohotku na koji se plaća doprinos za mirovinsko osiguranje, e-potvrde iz mirovinskog sustava (Potvrda o stažu i plaći, Obavijest o ostvarenom drugom dohotku i Potvrda o korištenju prava iz mirovinskog osiguranja), Kalkulator doplatka za djecu, dostava obavijesti u Osobni korisnički pretinac te uvid u podatke o školovanju radi ostvarivanja prava iz mirovinskog osiguranja i doplatka za djecu.

Na mrežnoj stranici HZMO-a dostupne su sve informacije, a radi lakše i jednostavnije komunikacije, pitanja se mogu postaviti i putem WEB-obrasca ili telefona”, javili su iz Zavoda.

Ako imate pitanja za HZMO, možete ga postaviti OVDJE.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap