Humanitarna akcija: Šef HSU-a sutra u Zagrebu dijeli mandarine siromašnima

Josip Mihaljević
28. listopada 2021.
Novosti
A- A+

Hrvatska stranka umirovljenika (HSU), i predsjednik stranke Veselko Gabričević osobno, sutra će u Zagrebu podijeliti 150 paketa mandarina koje su friško stigle iz Metkovića. Najavljuju i dodatne humanitarne i donatorske aktivnosti u prvom redu za najsiromašnije članove našeg društva.

gabricevic veselko

Foto: Veselko Gabričević | hsu.hr

Hrvatska stranka umirovljenika priopćila je kako će  u petak 29. listopada s početkom u 10 sati na štandu u Importanne galeriji pored pokretnih stepenica podijeliti 150 paketa mandarina koje su svježe pristigle iz Metkovića. Oko tristo kilograma mandarina donirali su članovi stranke iz Metkovića koje je angažirao gradski vijećnik Siniša Bebić. Iz stranke pozivaju ljude da dođu da se zaslade i pojedu zdrav obrok. U podjeli mandarina sudjelovat će i šef stranke Veselko Gabričević.

Sličnu količinu mandarina donirali su i Domu za starije osobe Ksaver.

“Za nas kampanja i politička promidžba ne traje samo pred izbore već čitavu godinu. Tako smo nedavno omogućili novčanu donaciju Zakladi biskup Josip Lang, a u pripremi su i nove humanitarne i donatorske aktivnosti namijenjene u prvom redu najsiromašnijim članovima našeg društva. Takvih je nažalost sve više tako da imamo pune ruke posla”, poručuju iz HSU-a.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap