HSU pred Božić dijeli ribu, pivo i sokove umirovljenicima: Evo kada i gdje

Josip Mihaljević
17. prosinca 2021.
Novosti
A- A+

Hrvatska stranka umirovljenika organizirala je nekoliko humanitarnih podjela voća i povrća, a u božićnom tjednu će na Trgu bana Jelačića u Zagrebu dijeliti porcije svježe jadranske ribe, pivo i sokove.

riba

Foto: Unsplash

Hrvatska stranka umirovljenika u posljednjih nekoliko mjeseci organizirala je dvije humanitarne akcije u kojoj su dijelili mandarine iz doline Neretve, a potom i jabuke. U božićnom tjednu na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu idu korak dalje pa će potrebitim građanima dijeliti svježu jadransku ribu, pivo i sokove.

Akciju je najavio šef HSU-a Veselko Gabričević jučer u našem podcastu kojeg možete pogledati OVDJE.

“Sada 21. prosinca imamo jednu donaciju gdje ćemo jednu količinu ribe i piva podijeliti umirovljenicima i drugima koji na neki način to sebi neće moći osigurati. Pozivam umirovljenike tog dana da dođu na trg. To nije možda neka velika novčana vrijednost, ali je zaista od srca i bit će nam drago da bilo kome uljepšamo ove blagdane koji su pred nama”, kazao je Gabričević.

Iz stranke su danas priopćili kako će dijeliti jadranske ribice, hrvatsko pivo ili sok onima kojima je to najpotrebitije. Akcija će se održati u utorak, 21. prosinca u 11 sati na Trgu bana Jelačića, a ribu će dijeliti predsjednik Gabričević i suradnici.

“Kao niti prethodne slične aktivnosti tkao ni ova ne bi bila moguća bez suradnje i potpore privrednika te se ovoga puta moramo zahvaliti na pomoći obrtu “Ana” iz Rijeke koji nam je donirao ribu te Osječkoj pivovari na donaciji piva i sokova”, poručili su iz stranke.

Copy link
Powered by Social Snap