Hrvatska lutrija slavi 50 godina i donira 5.000 eura određenim domovima za starije

Ana Kanazir
10. studenoga 2023.
Novosti
A- A+

Hrvatska lutrija obilježava 50. obljetnicu svojeg rada koju će proslaviti nizom društveno odgovornih aktivnosti, a među njima su i posjeti domovima za starije u kojima će se organizirati igre na sreću s voditeljicama i prigodnim nagradama. Uz to, lutrija će dodijeliti i donacije domovima za starije u svakoj od županija i Gradu Zagrebu i to u iznosu od 5.000 eura.

Eurojackpot, lutrija, igre na sreću | Foto: Mirovina.hr

Mnogi umirovljenici često igraju igre na sreću, a nerijetko i dobivaju velike iznose. Sada će imati priliku uživo zaigrati Bingo Tombolu u domovima za starije diljem Hrvatske i dobiti prigodne nagrade.

Često pišemo o umirovljenicima dobitnicima velikih iznosa na igrama na sreću. Ipak, sada će umirovljenici i u domovima za starije moći okušati svoju sreću jer im stižu voditeljice koje će održati izvlačenje Bingo Tombole. Pobjednici će dobiti prigodne nagrade, a jedan takav događaj je već održan u Domu za starije u Gospiću, o čemu smo pisali ovdje. Do sada su osim u Gospiću, djelatnici bili i u Zagrebu i Karlovcu.

Uz to, Hrvatska lutrija slavi 50. godina svojeg rada, a kako su nam rekli, uz posjet domovima će donirati i novac svakom domu za starije.

– Hrvatska Lutrija će u svakoj od županija i u Gradu Zagrebu posjetiti po jedan dom u vlasništvu jedinice regionalne samouprave i dodijeliti financijska sredstva u iznosu od 5.000 eura, rekli su nam iz lutrije.

O kojim se točno domovima radi možete vidjeti u tablici ispod:

donacije domovima za starije

Donacije Hrvatske lutrije domovima za starije | Foto: Hrvatska lutrija/Mirovina.hr

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap