Hrelja napušta saborski Klub Glasa: “Vraćamo se u staro jato iz kojeg nismo nikada ni izašli”

Josip Mihaljević
20. kolovoza 2019.
Novosti
A- A+

 Hrvatska stranka umirovljenika se od europskih izbora sve više udaljuje iz Amsterdamske koalicije. Posljednji potez predsjednika HSU-a je izlazak iz saborskog Kluba Glasa Anke Mrak-Taritaš i prelazak u Klub nezavisnih zastupnika.

Snimak zaslona: Youtube

Silvano Hrelja potvrdio je jučer kako napušta saborski Klub Glasa i prelazi u Klub nezavisnih zastupnika, piše hr.n1info.com. Mišljenja je da će tako biti vidljiviji na temama mirovinskog i zdravstvenog sustava te po pitanjima iz radnog odnosa.

Time je napravio još jedan korak od udaljavanja iz Amsterdamske koalicije nakon europskih izbora na kojima je samo htio sudjelovati, iako ih ne smatraju presudnim izborima za svoje birače.

“Trebamo sudjelovati na svim izborima ako želimo razvijeti stranačku infrastrukturu. Prema tome, vraćamo se u staro jato iz kojeg nismo nikada ni izašli, a to je koalicijski sporazum sa SDP-om i zajedno ćemo raditi i pokušat ćemo tražiti izlaze iz sadašnje hrvatske situacije”, poručio je Silvano Hrelja.

Prelaskom, smatra Hrelja, osigurat će si bolju vidljivost i prepoznatljivost ususret parlamentarnim izborima kao poruku građanima i biračima da su tu.

“Dosta se družim sa SDP-ovcima i pokušavamo osmišljavati zajedničke platforme i suradnja je odlična, podržali smo istog predsjedničkog kandidata i to je to”, kazao je Hrelja o suradnji sa SDP-om.

 

Hrelja napušta saborski Klub Glasa: “Vraćamo se u staro jato iz kojeg nismo nikada ni izašli”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap