Elton John neće više nastupati – mnoge je raznježilo kada su saznali zašto

Jelena Ratko
31. siječnja 2018.
Novosti
A- A+

Za sve ljubitelje kvalitetne glazbe, tijekom posljednjih tjedan dana nije bilo puno dobrih vijesti. Nakon nekoliko objava iz svijeta glazbe koje su šokirale javnost, Elton John svoje je fanove rastužio najavom svoje posljednje turneje. 

Foto: screenshot Youtube

Eric Clapton obznanio je nedavno svojim fanovima da ga sluh sve manje služi. Nakon toga, saznali smo da je u 76. godini života preminuo glazbenik Jim Rodford iz bendova The Kinks i The Zombies. Zatim je, prije otprilike tjedan dana, Neil Diamond izjavio da neće više ići na turneje jer boluje od Parkinsonove bolesti. Prije nekoliko dana, Elton John potvrdio je isto – prekid održavanja svojih turneja – no iz nekih drugih razloga…

Glazbenik i pjevač, kojemu je 71 godina, izjavio je kako želi provoditi više kvalitetnog vremena s obitelji, što mu turneje često onemogućuju. Za časopis Rolling Stone rekao je kako fizički više nije u mogućnosti toliko putovati. „Želim biti kod kuće. Zaista želim provoditi vrijeme kod kuće sa svojom djecom. Imao sam nevjerojatan život, no u životu se uvijek radi o nekoj vrsti promjene“,  dodao je. Pjevač ima dvoje djece, od kojih je jednome 5, a drugome 7 godina.

Bez obzira na to što mu je dosta turneja, nastavlja se baviti muzikom, potvrdio je u istom intervjuu. Do sad je izbacio 133 singla, od čega ih je gotovo 60 bilo na ljestvici 40 najboljih.

Posljednja turneja koju će održati zvat će se Farewell Yellow Brick Road, a najavljuje ju u službenom videu.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap