Samo ekstremno nakon stote – 106. rođendan proslavio je adrenalinskom vožnjom na žici

Jelena Ratko
17. lipnja 2018.
Novosti
A- A+

Umirovljenik – hazarder, kako je nazvan u stranim medijima, treći je put uspio ući u Guinessovu knjigu rekorda. Ovoga puta, prilikom osvajanja titule najstarije osobe koja se ikada vozila zip wire-om, proslavio je svoj 106. rođendan.

Foto: screenshot

Nije nazvan hazarderom u medijima bez razloga. Jack Reynolds iz Derbyshirea u Engleskoj svoj je 106. rođendan odlučio proslaviti u avanturi vožnje zip wire-om dugim 400 metara na visini od 60 metara, pred kamerama, kako bi prikupio novac za udrugu za pomoć ljudima koji su pretrpili srčani ili moždani udar.

Prilikom primanja nagrade za osvojen treći Guinessov rekord, Reynolds je pred publikom službeno predstavljen kao otac četvero djece, djed osmero unučadi i pradjed 21 praunučetu.

Jednom je prilikom izjavio kako je njegova tajna jedna kapljica viskija koju svakoga jutra dodaje u čaj kako bi ostao vitalan i mlad.

 

Prije osvajanja ovoga rekorda, Reynolds je postao najstarija osoba koja je sudjelovalla u vožnji Twistosaurus na roller coasteru u Flamingo Land tematskom zabavnom parku.

Na  svoj 104. rođendan, dao si je napraviti tetovažu na ramenu i tako postao najstarija osoba koja si je dala napraviti tetovažu.

Sada već skoro tradicionalno, kaže, povodom svoga rođendana koristi svoju novu dob kako bi pomogao nekome donirajući novac prikupljen od “izazova” u humanitarne svrhe. A usto se i zabavi.

Copy link
Powered by Social Snap