Doris Pinčić otišla s RTL-a kako bi vodila poznatu emisiju na HRT-u

Jasmina Grgurić Zanze
24. siječnja 2020.
Novosti
A- A+

Gledali smo je u Larinom izboru, vodila nas je kroz “Tri, dva, jedan – kuhaj”… Riječ je, naravno, o jednoj od omiljenijih voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznici. Ipak, ona više neće sudjelovati u angažmanima RTL televizije jer je svoj put odlučila nastaviti na HRT-u, gdje će voditi jednu od najpopularnijih mozaičnih emisija koju svakog dana rado gledaju i brojni umirovljenici.

Doris Pinčić (Snimak zaslona/100 posto/Youtube)

Nakon šest godina voditeljskog angažmana u poznatim RTL-ovim emisijama, Doris Pinčić Rogoznica odlučila je svoju sreću potražiti negdje drugdje, točnije na HRT-u. Tamo će voditi popularnu emisiju “Dobro jutro, Hrvatska!”

Kroz zabavni i mozaični program javne televizije radit će i na drugim projektima, kao što je Dora.

“Nakon gotovo šest godina rada na RTL televiziji, koji je za mene bio iznimno dobra platforma za učenje televizijskog zanata i stjecanje iskustva, mogu im reći samo jedno veliko hvala. Naša je suradnja uistinu bila više nego korektna, s obje strane, putem sam tamo stekla i brojne prijatelje, i to razdoblje smatram najljepšim do sada u mom profesionalnom životu. Ipak, vjerujem da sreća prati hrabre, i da ponekad treba izaći malo i iz tzv. zone komfora, te ispitati svoje granice i mogućnosti, pa sam stoga rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja” – kazala je Doris, pišu 24 sata.

HRT se pohvalio novim pojačanjem. Njezini novi kolege istaknuli su njezine ne samo voditeljske, nego i glumačke kvalitete u serijama, ali i kazalištu. Tako je za ulogu Lutke u predstavi “Lutka” Mire Gavrana dobila i Nagradu hrvatskog glumišta. Uz sve to Pinčić nastavlja i diplomski studij komunikacija i odnosa s javnošću na studiju Edward Bernays u Zagrebu.

Gledatelji su Doris navikli gledati na malim ekranima u showu “Tri, dva, jedan – kuhaj.” Pritom je pokazala da dobro poznaje narodnu kuhinju i običaje, što vjerujemo da će joj dobro doći u novom angažmanu.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap