Djedica bodybuilder: “Zbog takvih ćemo morati raditi do 80-e”

Jasmina Grgurić
14. svibnja 2021.
Novosti
A- A+

Početi raditi na sebi nikada nije kasno, a dokaz za to možemo naći među brojnim umirovljenicima oba spola, a koji unatoč poznim godinama izgledaju i osjećaju se sjajno. Na taj način motiviraju svoju generaciju, a među njima je i ovaj 75-godišnji bodybuilder koji dane redovno provodi u teretani. Ali, u nju je intenzivno krenuo tek sa 45 godina.

Cernuskin

Jedan od najstarijih bodybuildera na svijetu Nikolaj Černuškin vodi se za onom “u zdravom tijelu zdrav duh”. Na prvi pogled nitko ne bi rekao da je već debelo zakoračio u osmo desetljeće života, a sa svoje 74 godine i dalje redovno posjećuje teretanu.

No, intenzivno je počeo trenirati tek sa 45 godina pa se mnogi čude njegovim izvanrednim fizičkim sposobnostima. Černuškin se sa 50 godina počeo baviti i skijanjem, a tek je tada započeo i karijeru u profesionalnom bodybuidingu.

Kao umirovljenik, za teretanu ima vremena pa radije vježba nego leži pred televizorom. Također, pomaže mlađim kolegama kao trener. To ni ne čudi s obzirom da na natjecanjima u svojoj kategoriji ovaj Rus iz Čeljabinska redovno pobjeđuje, a mnogi drže kako je upravo on najstariji profesionalni bodybuilder na svijetu.

Među komentarima na Facebook stranici Russia Beyond Hrvatska jedan komentator napisao je: “Zbog takvih ćemo korati raditi do 80-e“. 

Video možete pogledati OVDJE.

 

Djedica bodybuilder: “Zbog takvih ćemo morati raditi do 80-e”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap