Bogata umirovljenica kojoj su lopovi ukrali tri milijuna kuna udovica je Slavena Zambate

Josip Mihaljević
18. siječnja 2022.
Novosti
A- A+

Objavljeni su detalji o brutalnoj prošlotjednoj pljački u Zagrebu u kojoj su lopovi umirovljenici ukrali oko tri milijuna kuna u kešu. Čini se da su pomno birali svoju metu jer se radi o udovici Slavena Zambate. Dvojica od tri počinitelja su uhićena, policija zna identitet trećeg, ali novac još nisu pronašli.

hrpa novca

Foto: Pixabay

Zagrebačka policija izvijestila je o prošlotjednoj pljački 76-godišnje umirovljenice u Zagrebu kojoj su tri lopova ukrala tri milijuna kuna u kešu. Kako pišu 24sata.hr, radi se o udovici proslavljenog Dinamovog igrača Slavena Zambate.

Policija je za sada uhitila 29-godišnjaka i 27-godišnjaka, a za trećim razbojnikom se intenzivno traga i policija ima njegove podatke. Trojac se prošloga četvrtka dovezao u Ulicu Republike Austrije te su se umirovljenici predstavili kao policajci koji provjeravaju lažne novčanice. Kada su vidjeli da gospođa ima oko tri milijuna kuna u gotovini (od nedavne prodaje nekretnine u Dalmaciji) agresivno su nasrnuli na umirovljenicu uz prijetnje da će ju ubiti.

Novac su ukrali i udaljili se s mjesta zločina automobilom, ali policija je dvojicu brzo uhvatila nakon što su žrtve sve prijavile policiji. Za sada su uhićena dvojica, za trećim se traga, a novac još uvijek nije pronađen.

Policija upozorava sve građane da ne otvaraju vrata sumnjivim ljudima koji se predstavljaju kao policajci, bankari ili serviseri te da sve prijave na 192.

Bogata umirovljenica kojoj su lopovi ukrali tri milijuna kuna udovica je Slavena Zambate
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap